fredag 23. desember 2011

Å, jul med din glede..


Da har vi stuet bilen full av gaver og bagasje, kjørt hjem til fantastisk Romsdal, kommet oss til rette på hytta og vi er nå klar for jul.



Og da gjenstår det bare å
ønske dere alle en fantastisk jul!







Juleklem fra

fredag 16. desember 2011

Førjulskos


Jula nærmer seg, og jeg er i grunnen klar. Julegavestrikkeprosjektene er ferdige, alle gavene er innkjøpt, kortene er skrevet og alt som skal i posten er sendt.
Jeg har bakt to slag (de supplerer de mamma allerede har bakt), prøvesmakt og godkjent de har jeg også.
Jeg har ikke rydda og vaska så mye, men jeg skal jo feire hjemme i Romsdal/på hytta, så da er det ikke så nøye..
I stede har jeg kost meg med å tenne lys, brenne røkelse, hørt på julemusikk innemellom lydboka, jeg har strikket litt og sett film, vært litt sosial og spist en del klementiner.
Man trenger faktisk ikke rent hus for å klare alt dette ;)

Da er det jo bare å gjøre unna litt ryddig før jeg kan nyte helg. Og neste uke er det noen rolige arbeidsdager før ferien er her, og jaggu snur i sola snart også.
Mange ting å glede seg til med andre ord! :D



Dette lyste opp verandaen min, den korte perioden det var snø :)

mandag 5. desember 2011

Decluttering av skattkisten


Det var en gang ei jente som redda ei flott strikkakofte fra å bli sendt avgårde til en uviss framtid. Planen var å bruke den på hytta, for er det en plass man kan ha god bruk for ei god strikkakofte så er det på hytta.
Men kofta var litt kort på ermene, og fargene var ikke jentas, så etter en stund innså jenta at kofta fortjente et bedre hjem. Da passet det godt at ei av venninne hennes liker akkurat disse fargen og dessuten er litt kortere. Kofta ble tatt med, og man kan trygt si at det var full klaff!

En kofte fra jentas skattkiste ble decluttert og er nå en skatt hos noen som vet å sette pris på den. Og har ikke venninnen tatt av seg kofta, så varmer den henne ennå. Og snipp snapp snute, koftas liv var ikke ute! :D





Bildet er litt uklart, men kofta er hvit med mosegrønt
og okergult mønster. Et flott stykke arbeid, selv om jeg
ikke vet hvem som har strikket den.