fredag 16. desember 2011

Førjulskos


Jula nærmer seg, og jeg er i grunnen klar. Julegavestrikkeprosjektene er ferdige, alle gavene er innkjøpt, kortene er skrevet og alt som skal i posten er sendt.
Jeg har bakt to slag (de supplerer de mamma allerede har bakt), prøvesmakt og godkjent de har jeg også.
Jeg har ikke rydda og vaska så mye, men jeg skal jo feire hjemme i Romsdal/på hytta, så da er det ikke så nøye..
I stede har jeg kost meg med å tenne lys, brenne røkelse, hørt på julemusikk innemellom lydboka, jeg har strikket litt og sett film, vært litt sosial og spist en del klementiner.
Man trenger faktisk ikke rent hus for å klare alt dette ;)

Da er det jo bare å gjøre unna litt ryddig før jeg kan nyte helg. Og neste uke er det noen rolige arbeidsdager før ferien er her, og jaggu snur i sola snart også.
Mange ting å glede seg til med andre ord! :D



Dette lyste opp verandaen min, den korte perioden det var snø :)

2 kommentarer:

  1. Så godt å lese at det er flere enn meg som nyter førjulstiden i stedet for å stresse rundt som så alt for mange gjør.
    Nå skal jeg bare gjøre akkurat det jeg har lyst til fram til vi reiser til Nederland på onsdag. Kanskje bake litt. Har bare bakt kakemenn og bygd pepperkakehus til nå, og baking er jo bare kos uansett.
    Håper du får ei fin jul hjemme/på hytta da :) Det er litt godt å ikke være bare der man bor i jula også :)

    SvarSlett
  2. Sv: i år trengte jeg bare kjøpe julegave til mamma, pappa og søstera mi, så gavene har ikke vært noe stress i år engang. Mest tanken på bacheloroppgaven som er "stress" i år, men bare bittelitt.

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)