mandag 6. juli 2009

God sommer!

Jeg har vært borte en stund. Først en uke med jobbing, og den siste uka som har gått har jeg egentlig bare hatt ferie. Jeg nøt lange avslappende dager i varmen og var med familien min på østlandet. Etter 11 dager borte var det godt å komme hjem igjen, til kjæresten, til senga si, til leiligheten. Nå har jeg ferie - fri fra jobb og pause fra blogging (selv om det blir lite blogging fra min side, så legg gjerne igjen et spor på at du har vært her. Det kan være at tar meg en surferunde i løpet av sommeren for å besøke de som har vært innom). Blir sikkert ikke noe særlig strikking heller. Men bøker skal jeg ha med meg :)

CAJIYH33

Bildet er tatt på Omaha beach i Normandi for to år siden av en kamerat. Jeg kommer nok ikke til å vass der i år, men den samme følelsen skal jeg vel få selv om ferien i all hovedsak skal feires hjemme i Romsdalen. Håper du får en strålende sommer, full av familie, gode minner og alt som gjør sommeren for akkurat deg! :D

13 kommentarer:

 1. Ønsker deg ei riktig god sommer i Romsdalen, der har eg vore på ferie neste kvart år dei siste 36 åra.

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en kjempeflott sommer i Romsdalen.

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en riktig god sommer. Sommeren i norge er ikke så verst :)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Riktig god sommer til deg:) Nyt ferien!!
  kjempefint bilde du viser frem. .

  SvarSlett
 5. En strålende sommer til deg også! Nydelig strandbilde forresten, ser nesten ut som et maleri. Du burde forstørre det og henge det over senga, så har du sommerfølelse hele året :)

  SvarSlett
 6. God sommer til deg også :-)
  Håper du finner "følelsen" fra Omaha Beach.
  Sommerhilsen fra mayeliz

  SvarSlett
 7. God sommer til deg også!
  Det er så sant at det egentlig ikke er noe å unnskylde når man ikke blogger på ei stund. Kanskje jeg bare skal slutte med det...
  Håper du får en super ferie! Her er det også ferietid nå :)

  Guro

  SvarSlett
 8. Ha en flott sommer du også Frøken ij! :)

  SvarSlett
 9. Stemningsfult og fint bilde. Ønsker deg også en god sommer!

  SvarSlett
 10. God sommer til deg også! Når man har ferie kan man ikke ha for mange planer, som håndarbeid. Det hører høsten til synes jeg, og jeg kan nesten ikke vente med å begynne med strikking i ull igjen. Hekler i bomull om dagen, det lille jeg gidder om dagen;) Stikk gjerne innom bloggen min, så ser du at du ikke er den eneste som har en ferie fra håndarbeidet også;)

  SvarSlett
 11. Så nydelig bilde! Det er deilig med ferie, og noen ganger er det det samme hvor man er, bare man får slappet av og vært sammen med familien sin!
  Vi er snart iferd med ferie nr 2 i sommer (den 1 gikk jo til new York) Og så er det København neste. Kan tro hvor jeg gleder meg.
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!!

  SvarSlett
 12. Hei frøken IJ!
  Jeg tillater meg å legge til bloggen din i lista mi jeg... Koselig å lese det du skriver og se alle de fine tingene du lager.

  Mvh Elin

  SvarSlett
 13. Gode minner med det bildet der ja. Alle bildene som ble redigert i den prosessen der forsvant når den gamle lap-topen kræsja, men jeg sitter å ror meg sakte tilbake i RAW materialet, så det vil komme flere bilder fra turen :)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)