torsdag 5. juli 2012

Prokrastinering, en fortelling om en gave

Når man er invitert i 30-årsdag og har planer om å lage en liten sminkepung, så bør man sette i gang så snart som mulig. Spesielt dersom alle delene man trenger er anskaffet. Men noen ganger utsetter man ting en liten stund, en dag, en uke og vips så er dagen der.
Den kunne vært ferdig i god tid før Osloturen, noe som hadde vært praktisk, det ble den ikke.
Den kunne blitt ferdig på fredagen, noe som virkelig hadde vært fornuftig, det ble den ikke.
Den kunne blitt ferdig på lørdagsmorgenen, noe som hadde vært gjennomførbart (og selvfølgelig fornuftig) om man hadde beregnet bedre tid, det ble den ikke.
Den ble derimot ferdigstilt og pakket inn en liten time før vi ankom selskapet (og ca samtidig med at festen offisielt startet) Det virket som om gaven ble godt mottatt, og vi koste oss nesten hele sommernatta.
Og neste gang kanskje jeg begynner litt før.. (det er jo lov å håpe)


Jeg har fulgt oppskiften til sirkelpungen til Timotei. Diameteren på sirkelen jeg brukte var ca 20 cm. Tror den ferdige pungen var ca 11 cm høy og 16 cm bred, bunnen ble 6 cm. Jeg brukte en kort glidelås, for det tenkte jeg at var like greit. Eeh, nei, det er en grunn til at man skal ha en glidelås som er lengre enn man trenger den. Måtte sy litt for hånd, siden jeg ikke kom til med maskina. Det var også grunnen til at jeg droppet den andre sømmen langs skråbåndet, så da ble det litt håndsøm langs glidelåsen på innsiden også. Brukte også den gangen her fransksøm på innersømmene.

6 kommentarer:

 1. Hei. Virker som du stressa litt med dette prosjektet, men den ble fin til slutt! :)

  SvarSlett
 2. Haha... Har en lignende opplevelse... Et år satt jeg nesten hele natt til julaften for å montere et lappetepp... DET skal i allefall ALDRI gjenta seg. I allefall ikke før til neste gang.... Kjempesøt pung du har sydd :) Super gave!

  SvarSlett
 3. Flott sluttresultat selv med stress i magen :)

  SvarSlett
 4. Sluttresultatet ble i alle fall veldig bra, og gaven ble satt pris på :) Fin sminkepung!

  SvarSlett
 5. Takk for at du ville feire sammen med meg!

  Noen av oss jobber jo best under press...;) og du ble jo ferdig!!

  God helg!

  SvarSlett
 6. Så utrolig fin. Det jeg ikke skjønner (eller får til) er hvordan alle får til å sy glidlåsen så jevnt at den ikke bukler seg...det gjør nemlig alle mine :(

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)