tirsdag 23. april 2013

Gaven som ble glemt

Først glemte jeg at jeg skulle hatt en gave og så glemte jeg å vise den fram.
La oss skru tiden tilbake:

Påska 2013
Man er på hytta, man skal på bursdagsfest. Dårlig planlegging + stengte butikker = ingen gave.. 
Hva gjør man? Jo man priser seg lykkelig for at man har en hvit rest etter selbuvottene man akkurat har festet trådene på og at man faktisk har et tomt glass stående. 
Så prøver man seg litt fram, ender opp med passende maskeantall, og strikker i hurten og styrten et lyslykt-trekk. Jaggu fant man no` dekorativ hyssing også (det lønner seg virkelig å ta vare på slike ting på hytta ; hyssing og gavepapir kommer stadig vekk godt med) 
Phjuu! Krise avverget enda en gang ;)

Harde fakta: Silje sitt flettemønster tilpasset Senjagarn på pinne 3,5.

Og et par dager etterpå leverte jeg disse tøflene til ei venninne (jeg visste de kom til å passe til noen). Så nå er jeg ajour med gavene :)

Tilbake til nåtiden: i april har jeg i utgangspunktet ingen som skal ha gave, men søskenbarnet mitt og kona fikk sitt første barn - da ble det visst en liten gave den måneden her også. Samme sokkemønsteret som alltid, for hvorfor "change a winning team". Den siste tilbakemeldingen jeg fikk på disse sokkene var fra en kamerat av oss: "Vi fikk mange sokker, men disse er de eneste som sitter på". Så da kommer jeg til å fortsette med å strikke disse sokkene til små barneføtter :)
Disse sokkene har dere sett før, så inget bilde av akkurat disse ;)


2 kommentarer:

  1. Flott gave. Nød lærer osv...

    SvarSlett
  2. Kul lykt!
    Mange fine prosjekter, frøken IJ!
    Jeg har også strikket en haug med tilnærmet like babysokker/tøfler - og da svogeren min ringte og lurte på om de kunne få et par til nevøen min, "for det er de eneste som sitter på" - DA var jeg helt sikker... Dette må jeg fortsette med!! For når selv svoger har formeninger om babytøy - da må man følge opp! ;)

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)