søndag 12. mai 2013

Pakke i posten

Ok da, så er den ikke sendt - enda - men premien er nå ferdig sydd og ferdig innpakket. Pakken går i posten i morgen, resultatet får dere se når pakken er mottatt av Kozemor. I mellomtiden vil jeg vise fram noe annet. Jeg fikk nemlig en pakke med garn (mer om det en gang senere) for en stund siden og jeg likte hvordan den var innpakket. Jeg har derfor adoptert den måten og vil dele den med dere.


Ikke så mye hokuspokus akkurat, men i stede for masser av teip på endene så bruker jeg symaskina for å sy en søm eller to over. Her er den (åpnede) pakken jeg fikk - med dekorativ teip i matchende farge som tråden- og mitt første forsøk, nemlig en bursdagsgaven til ei venninne. Jeg pyntet med klistremerker som matchet den lilla tråden ;)

1 kommentar:

 1. Hei frøken ij
  Jammen har du laget mye fint i det siste....tror det har vært en stund jeg var her på besøk, for her var det mye å ta igjen ;)
  Så morro å få en pakke som er sååå fin!
  Og den geniale matpakken du hadde sydd også. Men bare ikke lag hjemmesnekra truseinnlegg, som jeg så en annen blogger hadde gjort. Det er vel litt drøyt, hi hi
  Ha en fin søndag. Klem

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)