fredag 21. mars 2014

Endelig et nytt innlegg - og helg

Når man plutselig ikke må på jobb allikevel, når man endelig har tid og energi til å si opp forsikringer, sende mailer om lån, ringe selskaper for å få avklart ting og sjekket opp diverse småtteri som har blitt utsatt. Når man er ferdig trent før lunsj, middagen er påbegynt og ute skinner sola. Når man endelig har fått tatt noen bilder av de ferdige strikkeprosjektene og begynt på blogginleggene som "skulle" vært unnagjort for flere uker siden #den følelsen


 Det er lov å se litt lur ut når man snart skal ta helg med god samvittighet!?


Svart er jo aldri særlig lett å gjengi, og svart mot mørkebrunt hår gir ikke akkurat den beste kontrasten, men dere får en anelse.. gjør dere ikke? Oppskriften heter Blue leaf og der finner du bedre bilder om du skulle være interessert. Pannebåndet det ble bra det, men ikke helt som jeg hadde tenkt..
Usikker på om jeg beholder det, eller om jeg strikker meg et nytt. (Kanskje jeg bare skal strikke en Calorimetry til? Jeg har et lyst et i alpakka (ingen siging, sitter fremdeles der det skal) som jeg bruker jevnt) Til informasjon så brukte jeg 35 g Nepal på pinne # 5.

Da gjenstår det bare for meg å ønske deg en flott helg! :D

3 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg så ikke pannenbåndet før du nevnte det, men trodde du hadde mørket håret, ha ha....så feil kan man ta, gitt!
  Jeg vet hvordan et Calometry ser ut. Det har også stått på min To Do liste en gang, men jeg har aldri fått gjort det........
  Fint med alt man rekker å gjøre, og få resten av dagen fri til hyggelige ting.
  Og nå er det helg også.
  En riktig god Helg til deg.

  SvarSlett
 2. Veldig kledelig pannebånd! Flott sauejakke i forrige innlegg også, i farger helt etter min smak. Deilig når man har energi til å gyve løs på de kjedelige gjøremålene og kan ta helg med god samvittighet! Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 3. Du er dyktig :) God helg :)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)