mandag 28. april 2008

Hva skal jeg gjøre?

Jeg har begynt på en bolero strikket ut i fra eget hode. Men nå begynner jeg å bli litt usikker på om det blir bra. Jeg har strikket ribbestrikk, så økt jevnt når jeg gikk over til glattstrikk. Så delte jeg arbeidet og begynte å strikke frem og tilbake. Jeg har heklet en enkel bolero en gang tidligere, og da fungerte det fint uten å "forme" boleroen rundt skuldrene. Men den boleroen var mye enklere og ikke så bred over ryggen. Derfor lurer jeg på om jeg skal strikke det andre ermet likedan, eller om jeg skal ta opp det som er strikket frem og tilbake, og heller felle på framsiden og øke på baksiden. Da vil den forme seg bedre rundt skuldrene min. Ser at mange av boleroene på garnstudio er strikket på denne måneden. Det er kanskje litt vanskelig å få et inntrykk fra bildene, men kanskje dere har egen erfaring med dette? Det er kjedelig å ta opp, men jeg er innstilt på at jeg kanskje må der.
Hva ville dere gjort?


3 kommentarer:

 1. Jeg har desverre ingen forslag til boleroen din, selv om jeg har stor tro på at den blir bra!

  Men jeg ville bare kommentere at jeg synes den nye bloggen din har blitt så fin! Ryddig og delikat=D

  SvarSlett
 2. Jeg har strikket en bolero (finnes i januar i bloggen) og da formet jeg den ikke over skuldrene. Det gikk helt greit - men den er blitt litt posete. Jeg tror kanskje jeg ville tatt det opp, rett og slett fordi det er dumt å bruke tid på noe du muligens ikke bruker så mye når det er ferdig fordi du irriterer deg dersom den blir posete. Slitan (som vi Bergensere sier) med nye klær, vel fortjent og skjønne farger!

  SvarSlett
 3. Jeg strikket en ballerinajakke til tulla som startet med å strikke ermene og videre ryggstykke og forstykke som du gjør på boleroen. Den ble strikket uten å forme skuldre. du kan se den i bloggen min. Hvis du føler den blir posete, så bør du nok rekke opp. Blir fort en slik ting som blir halvferdig og liggende. God helg! Du har mye fint her i bloggen din og jeg gleder meg til å se hva du har strikket på denne måneden.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)