tirsdag 1. juli 2008

Annerledes russesokker


Mønster: utgangspunkt i et vottemønster
Garn: 155 g Mor Aase og Østlandsgarn
Pinne: # 3,5
Størrelse: 39

Disse sokkene begynte jeg på i mars/april, og man kan vel si at det har tatt litt tid. Har ikke helt fristed å strikke på de, men endelig er de ferdig. Jeg ville prøve på å strikke med flere farger, inspirert av Randi K sine Sylvia-votter. Men på et eller annet tidspunkt så ombestemte jeg meg i forhold til hvordan jeg ville gjøre det. Så jeg ble ikke like fornøyd som jeg kanskje kunne vært. Men de ble jo ganske spreke fordeom :) Så kan jeg jo heller bare prøve en gang til. Jeg har tross alt mange vottemønster liggende. Disse er nok litt for varm nå om dagen, men er sikkert god til vinteren.

13 kommentarer:

 1. SYns de ble flotte jeg :)

  SvarSlett
 2. Nydelige sokker du har laget i flotte farger.

  SvarSlett
 3. Så flotte sokkene dine ble og det er så morsomt med flere farger synes jeg.

  Ønsker deg en fin uke og en solrik sommer :-)

  SvarSlett
 4. Desse sokkane vart kjempeflotte!! :-)

  SvarSlett
 5. Sokkene dine ble knallfine! Nusselige babysokker også!

  SvarSlett
 6. Kjempefine! Fargekombinasjonen var nydelig :-)

  SvarSlett
 7. Hei.
  Jeg ser du har strikket sokker i et mønster som jeg har vært på let etter i lang lang tid. Har et par votter i dette mønsteret, men finn ikke oppskrift på det =(( Er det noen mulighet for at du har det??
  mvh THerese

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke oppskriften lengre, har bare tegnet av selve mønsteret til sokkene. Men jeg vet det finnes i et Rauma-hefte. Tror det bare er vottemønster i akkurat det heftet, evt sokker i tillegg. Heftet er i hvertfall 2-3 år gammelt. Håper du finner det, lykke til :)

  SvarSlett
 9. Så fine sokker! Synes de fargene er så fine sammen, holder selv på me russesokker i de fargene :) Veldig fint mønster også :)

  SvarSlett
 10. Hei. Veldig fine sokker! Har ikke sett det mønsteret før, og likte det veldig godt. Hvor finner jeg det? Kan du sende meg det pr mail eller noe?

  SvarSlett
 11. disse var stilige, vil du dele mønsteret?
  bardisk@gmail.com

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)