søndag 17. august 2008

Se hun strikker!

Mønster: Rauma raggsokkoppskrift
Garn: 35 g Silja
Pinne: # 3,5
Størrelse: 3-5 år

Endelig har jeg noe å vise fram :) Disse barnesokkene strikket jeg ferdig i går. Vi var en tur i Sverige forrige uke, så jeg trengte noe enkelt å strikke på i bilen. Dessuten så var det greit å bli kvitt noen rester, selv om jeg faktisk har mer igjen. Om dere kikker på skaftet på sokken til venstre og samenligner med den til høyre så er det en tydelig forskjell på fargemønsteret. Rart hvordan nøstene kan ha så forskjellige mønster. Disse sokkene går i gaveskuffen.

Image Hosted by ImageShack.us

Smekka til venstre strikket jeg for lenge siden. Men før den lille prinsen som ble født på bursdagen min kunne få den, så måtte jeg brodere en liten lapp med bokstavene hans, D. E., på. Og det har jeg jo ikke vist fram. Og til høyre så er det vel ikke tvil om hva vi har gjort? Tatt forrige uke da jeg og kjæresten var å momset blåbær i skogen.

5 kommentarer:

 1. Heisann! Du er virkelig flink.
  Man sier jo at før noe går inn i huset, må noe gå ut! det er mange år siden jeg har gjort noe slikt!
  Nå MÅ jeg bare rydde i klesskapet mitt igjen, det er altfor mye der, og jeg finner ingenting. Kunne ønske jeg kunne la være å kjøpe nytt på et år, men det tror jeg nesten er umulig.....hjelpes!!!
  Nå Må jeg bare få lagt meg. Kommer innom en annen dag. klem.

  SvarSlett
 2. Naaamm blåbær! Jeg har planer om blå fingre til helgen jeg og :)
  Kjempesøtt smekke :)

  SvarSlett
 3. Hei hei:)
  Se der ja. Flotte sokker,har opplevd det samme selv at sokkegarnene er ulike. Men artige like vell da;)
  Jeg vet at du strikker calorimetriene dine på en modifisert måte...du har vell tilfeldigvis ikke en oppskrift liggende på det...eller ville ha forklart meg den?!! jeg har strikket to stykker i dag,den ene har jeg strikket som oppskriften jeg fant på nettet og passer supert til venninnen min, men ikke meg. Derfor lagde jeg en smalere variant til meg. Men hadde vært greit å høre andre løsninger;)
  *klemmer*

  SvarSlett
 4. Sokkene dine var jo så søte. Blåbær er deilig, og det er egentlig rart at ikke flere er om seg og plukker bær. Ser at du rydder og gir bort klær til Fretex. Det er jo flott, men har man en symaskin så er det mye fint en kan lage seg. Datteren min har blitt en racer på symaskinen, og syr om mye klær til barne. ta en titt her http://fitmumcreatings.blogspot.com/

  SvarSlett
 5. Mmmm, blåbær! Det har jeg ikke plukket i år, lurer på om det begynner å bli for sent nå. Det smaker skikkelig sommer, og blålilla fingre hører med.

  Fine sokker og smekke også. Greie småting å strikke, og så er de jo både praktiske og nyttige også.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)