lørdag 16. mai 2009

Lykken er..

"Lykken er.." er noe nytt jeg har tenkt å begynne med. Det er en blanding av "Små gleder" som vi har på HF og en utfordring fra Kari om å skrive noe man er takknemlig for. Under denne overskriften vil jeg skrive om små og store ting som jeg ser på som lykke. Da har jeg noe å skrive om selv om jeg ikke har noe håndarbeid å vise fram, og det gjør at jeg kanskje fokuserer mer på de fine folkene og opplevelsene som finnes rundt meg :) Gjør gjerne det samme!

Lykken er å ha en kjæreste!

I morgen har jeg og kjæresten vært sammen i 5 år! Synes ikke det er så lenge siden vi ble sammen, tiden går fort. Han er min beste venn, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har en slik flott kjæreste. Den siste måneden har både han og jeg vært mye borte, så vi har bare sett hverandre to dager, så jeg er veldig glad for at han nå er hjemme - og skal være det en stund :)

2 kommentarer:

  1. Det er så fint å ha en kjæreste! og jeg likte vrien din på utfordringa mi, er så godt å kunne puste litt ut iblandt å virkelig tenke gjennom alt som gjør at en er lykkelig. Og så tror jeg at om man skriver det ned, så er det lett å si det høyt også:-) Ha en flott 17 mai du også, og kos deg med kjærsten din

    SvarSlett
  2. Godt å lese. Helt enig med deg, - lykken er helt klart å ha en kjæreste. Jeg og Thomas hadde 4 års dag på 17 mai vi. Fine dagen. Fine mannen.

    Ønsker dere alt godt.

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)