søndag 13. februar 2011

Trommevirvel

En liten trommevirvel til meg selv, endelig kommer det er samleinnlegg. Her skal dere få se at jeg faktisk har lagd noe etter disse små sokkene i desember. Når jeg tenker meg om så har jeg strikket i hvertfall to par til etter det. Som jeg har nevnt tidligere ; venninnene mine popper ut babyer så det står etter. Og nå er det enda en venninne som skal ha barn og hun skal til og med ha tvillinger. Jeg får aldri strikket opp et lite lager av disse sokkene, for de forsvinner jo fortere enn jeg får strikket dem ;)

Men tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om ; Jeg lagde nemlig to julegaver i fjor og en bursdagsgave nå i januar som jeg ikke har vist fram enda. Passe distre - eller kanskje ute av trening - så gav jeg vekk to av gavene uten å ta bilder først. Så tøflene blir representer av en tøffel, nemlig den jeg heklet først som en slags prøvelapp. Paret som ble gitt vekk er mer eller mindre identiske, forskjellen er bare at de har en slags hullkant bakpå hælen. Pulsvarmerne fikk en venninne som bor rett i nærheten, så de skal jeg få tatt et bilde av etterhvert - kanskje.


Mønster: en ca variant av Kattelua
Garn: 65 g Hjertegarn. Strikket med dobbelt garn, og gulltråd på noen detaljer
Pinne: # 4,5
Jeg var der når hun åpnet gaven, det var full klaff :D


Søte tøfler med et innslag av glam.

Mønster: tøfler fra Garnstudio
Garn: en tråd Delight, en tråd Kid Silk og en sølvtråd
Krok: # 3,5 tror jeg.

"Overlæret" og første delen under foten er heklet etter oppskriften, så gikk jeg over til å hekle slik jeg gjør på Ballerinatøflene mine. Kuttet også ut reima og la til en sølvtråd for å pynte opp litt.

(Bilde skulle ligge, men Blogspot har plutselig begynt
å teite seg når det gjelder noen bilder.. Men dere ser
vel greit lell.. )
Mønster: hentet inspirasjon her og der..
Garn: ca 40 g rester av Pt5 og ca 35 g rester av Viking sportsragg
Pinner: # 3

Siden jeg ikke har bilde av pulsvarmerne enda, så venter jeg litt med dem. Så viser jeg heller fram de to parene med barnsokker som jeg ogåå strikket til jul. De hadde jeg faktisk tatt bilde av, og det er den eneste grunnen til at de blir vist fram (jeg hadde nemlig helt glemt dem.. ). En annen ting jeg nesten har glemt er en lue jeg har strikket, men siden modellen min ikke er tilgjengelig akkurat nå, så får den også vente.
Kobling5 kommentarer:

 1. Vakker strikk - herlige blåfarger =)

  SvarSlett
 2. De tøflene var skikkelig fine! Jeg liker å gi bort tøfler, og de blir jo gjerne utslitt på et år, så det kan man gi i julegave år etter år.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 3. Veldig morsom kattelue, og så var tøflene lekre ;)

  SvarSlett
 4. Så flotte tøfler, lue og lester! :-)

  SvarSlett
 5. Å, så fine tøfler!!!
  jeg har også laga endel som jeg glemte å ta bilder av, eller så gav jeg det bort fortere enn svint!! Ja, sånn går det noen ganger!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)