lørdag 18. august 2012

Sol og lykkeblikk

Den siste uka har vært full av sol og lykkeblikk! 

Drikke Cava i solveggen med trivelige folk, nyte noen roliger timer med solbriller og bok, grilling i borettslaget og grilling i skogen. Jobbstart betyr gjensyn med kollegar og hverdagsrutiner, slikt kan man like. Impulsiv tur for å kjøpe softis, strikkekveld og venninnetreff.
Ikke rart man ikke har tid til blogging og strikking, jeg har jo nesten ikke hatt tid til å spise middag en gang. Og det sier faktisk litt.


Bildet er tatt i Central Park i fjor sommer, men illustrerer fint hvordan jeg har hatt det den siste uka. Dessuten har vi ikke vært på noen ordentlig ferie i år, så det er greit å mimre litt også. 
Og savner du strikkeinnlegg så fortvil ikke. Jeg har strikket noe småtteri i sommer som enda ikke er blogget. Hyttejakke og lyslykter er på pinnene. Og det er bare noen av tingene jeg har lyst å strikke i høst. Så følge med, jeg er plutselig tilbake! :)1 kommentar:

  1. Så herlig med så mange lykkeblikk. Jeg liker at du også evner å glede deg over de små tingene i hverdagen. Det er jo de som gjør at vi trives så godt, ikke bare de store hendelsene.
    Og for et fint og stemningsfullt bilde. Herlig :)

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)