onsdag 28. november 2012

Hobbyrom og kjekk nevø

Høsten har forsvunnet i et poff - og snart står vinteren og advent for tur. Etter en laber strikkehøst, er hånda nå mye bedre og strikkingen er gjennopptatt. Jeg prøver å posjonere det utover, men det er i grunnen ikke noe problem. Eneste "problemet" er hva man skal begynne å strikke på.. ;) Så jeg begynte med en julegave, så tar jeg det derifra.

Jeg har fått mitt eget hobbyrom i den nye leilgheten, men jeg kan ikke si jeg har brukt det noe særlig.. Og jeg som har ønsket meg det i mange år! Håper at når jeg bare får litt mer saker på plass, og at strikkingen kommer igang igjen på ordentlig, - at vips så dukker inspirasjonen for å sy og lage kort og ordne med album også opp.. Det er uansett greit å ha et sted å oppbevare garnet sitt ;)

Men, jeg har jo strikket noe i løpet av høsten. Begynte i det små med et par sokker til nevøen. Strikket av 30 g Reggio på pinne # 3, med mønster fra histen og pisten. Så ivrig var jeg at jeg sendte dem avgårde uten bildebevis. Men strikkeprosjekter er jo finest med innhold, så da ble det bilde av min skjønne nevø med tantesokker på i stede < 3

2 kommentarer:

  1. Fine sokker og søt nevø. :)

    Inspirasjonen kommer nok tilbake, tror alle har perioder der man ikke finner det rette prosjektet. Godt med pauser innimellom også.

    SvarSlett
  2. Du må sikkert "bo deg litt inn" på hobbyrommet ditt. Og kanskje bo deg inn i strikkinga igjen også etter avbrekket. Så bra at hånda er bedre nå! Nevøen var knallfin, og det var sokkene hans også. God desember!

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)