mandag 31. desember 2012

På tampen av året..

Snart er 2013 her med brask og bram, men før det; la oss oppsummere litt!

Første halvdel av 2012 brukte jeg til å strikket et par større prosjekter, som Still lighten og Hjertejakka, og litt votter og sjal som man også kan trenge.
Sommeren er jo stortsett litt roligere, men jeg fikk strikket en bomullsgenser, den helskjønne Monsterjakka (ja jeg ble veldig fornøyd med den!) og litt annet småtteri likevel.
Høsten ble litt amputert, siden skulderen min slo seg vrang og ikke ville la meg strikke, da ble det i stedet nistrikket på slutten av året for å få ferdig en julegaven (som skulle ha vært bursdagsgave, mer om dette senere) og noen påbegynte småprosjekter - greit å få det unna før årets slutt.


Et lite knippe ferdige prosjekter

Jeg har ført litt statestikk sånn for moro skyld og den sier at jeg har brukte omtrent 2052 gram, noe som blir omtrent 7123 meter. Still lighten slukte flest, med sine 1552 meter og Hjertejakka veide mest; 435 gram myk alpakka. Jakka er forresten godt brukt, så alt slitet var verdt det ;)
I den andre enden av skalaen har vi et par prematursokker jeg har strikket, de brukte jeg knappe 17 meter Fame trend til. Og til lyslyktene mine brukte jeg omtrent 3,5 gram til hver, det er nok den laveste matchvekta for et ferdig prosjekt i 2012.

Da er årsregnskapet er unnagjort, 
da gjenstår det bare å takk for besøk, kommentarer og inspirasjon i 2012 
og ønske dere alle et kreativt og godt 2013!

4 kommentarer:

 1. Så mye flott du har laget i 2012!
  Liker særlig hjertejakka!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig oppsummering. Hjertejakken og monsterjakken er nydelige! Håper at 2013 gir deg mer strikketid, eller det er vel skuldrene som må være greie med deg for å oppnå det. Godt nyttår!

  SvarSlett
 3. Så fint at du la igjen en hilsen på bloggen min, slik at jeg fant din:-)
  Du har laget utrolig mye fint i året som har gått! Gleder meg til å se hva du finner på i 2013.

  SvarSlett
 4. Flott oppsummering, du har, tross skulderplager, hatt et produktivt år. Monsterjakka er kjempefin.
  Hilsen Kirsti

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)