fredag 26. april 2013

Det er ikke morsomt..

.. å spise sin mat når den ligger i pakke og ikke på fat - heter det i sangen. Men det blir litt mer moro når man lager seg fint "matpakkepapir" og en lilla versjon av "the brown paperbag". Min kollega kjøpte seg dette på Epla (vel ikke akkurat disse tingen da. Og ikke i lilla.. ). Og det er jo ingen dum ide!
Så da lagde jeg like godt begge deler til meg selv :)
 

Matpakkeposen ala brown paperbag er fin når man skal ha med seg en yogurt, et eple, en boks med nøtter eller annet snacks i tillegg til matpakka. Da har man alt samlet, ingen bananer som blir most nederst i sekken eller pose på pose med ulike matvarer man må lete for å finne.
Så ser den jo bra ut også da :)


"Matpakkepapiret" er jo miljøvennlig, kan brukes som fat/underlag når man spiser, og er jo mye finere å se på enn det vanlige matpapiret. Ergo ikke så dumt det heller. Begge deler har stoff på utsiden og voksduk på innsiden. Da er de lett å vaske av og holder også litt bedre på kulden.
Mitt "matpakkepapir" ble mindre enn jeg hadde tenkt, siden jeg egentlig klipt ut deler til matpakkeposen.. men oppdaget plutselig at jeg hadde tenkt feil og dermed ville fått en veldig liten pose om jeg fortsatte. Så da jukset jeg det til - og fikk et lite, men dog brukendes, "matpakkepapir" i stede.

7 kommentarer:

 1. Så stilig matpakke! Nå ble jeg inspirert altså :-)

  SvarSlett
 2. Kjempe fint! Så deilig d blir me matpakke no :) flink e du ♡

  SvarSlett
 3. Stillig!! Har du noen mal på dette? eller vet hvor jeg kan få tak i det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har bare lagd meg en mal selv. Mitt matpakkepapir er litt lite, men slik ble det siden jeg feilberegnet. Jeg begynte med vanlig matpapir, for å prøve meg litt fram på størrelse. Du får bare prøve deg fram :) Lykke til!

   Slett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)