torsdag 13. februar 2014

Sauejakka

Jeg rapporterte 7.januar at jeg hadde begynt på Sauejakka (jeg kaller den Sauejakk, for jeg synes ikke de ser spesielt sinte ut.. Mannen synes forresten det ligner litt på gorilla-ansikt, han om det).
Målet mitt var egentlig å bli ferdig i løpet av 4 uker, så eventuelt overskuddsgarn kunne returneres. Men så måtte jeg ta opp nesten hele den ferdigstrikka bolen, så er det jo jobb, fritidssyssler og andre ting som også krever sitt, så da kom jeg fram til at jeg ikke gadd å stresse.
Spesielt ikke etter at jeg kom fram til at jeg kunne bytte inn restenøstene i en annen farge - for allerede midtveis i jakkeprosjektet begynte fabuleringen om en grønn jakke i samme garn - så da var det jo ikke mer å tenke på.

Plagg er jo finest med noen inni, og actionbilder kommer, men i mellomtiden får dere kose dere med dette. Den er strikket av 280 g Rauma Finull på pinne # 2,5 og # 3. Flere bilder og mer detaljert info (for man strikker da ikke bare etter oppskriften, og i hvertfall ikke uten å støte på noen problemer) kommer når jeg har tilgang på både dagslys og fotograf, fortrinnsvis samtidig.

Når jakka var helt ferdig sendt jeg bilde til ei venninne, responsen hennes var noe sånt som:
Knall fin jakke! Jeg har sett jakka før og synes den var fin, men det var først når jeg så din i går at jeg tenkte at "jeg vil ha en slik jeg også" Det tar jeg som et kompliment altså :D
7 kommentarer:

 1. Veldig fint fargevalg! Og med 280 g er det jo en lett og deilig jakke.

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke og flott fargekombo, jeg har garn til denne i skapet så i løpet av våren tror jeg den er på pinnene :)

  SvarSlett
 3. Fin jakke! Det blir ikke noe kos med strikkingen om man må stresstrikke, så et godt valg å legge planer om en ny jakke ;)

  SvarSlett
 4. Veldig fin jakke og gode farger du har brukt på den. Tror nok jeg må strikke meg en ny jakke snart jeg også :))

  SvarSlett
 5. Jeg er enig med din venninne. Den ble superfin!
  Jeg strikket en jakke i nesten samme fargene som denne i fjord. Skal strikk minst tre jakker til i år ( til meg selv...kremt) og gleder meg alt til å begynne. Min første skal være i sort og gråfarger, så får de fargerike komme senere.....
  Gleder meg til å se denne på, da......
  En riktig god helg til deg.

  SvarSlett
 6. Den blei kjempefin, og de er litt gorilla, ja :) Jeg også fikk lyst på en ny!

  SvarSlett
 7. Flott, elsker fargen du har valgt!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)