søndag 6. april 2014

Vår og sommerfugler

Det er vår og det blir bare lysere og lysere ute. Jeg har funnet fram duk med blomster og farger.  Oransje lys har dukket opp, sammen med noen grønne. De mørke putetrekkene er byttet ut med noe lysere. Og vårsola viser hvor skitne vinduene mine faktisk er. Deilig! ;)

Selv om jeg nevnte sommerfugler i overskriften så har jeg ikke sett noe til dem enda, men jeg har funnet et stoff på Stoff og stil med sommerfugler. De hadde ikke så mye stoff som jeg trengte, men jeg begynte med det de hadde og det resulterte i en duk og to puter.


Siden det var en rest så fikk jeg det til en billig penge også, 38 kroner for to puter og en duk, det er slett ikke ille :)
(Jeg kjøpte også to glidelåser, så da ble det vel  rundt 78 kroner for dette settet. Fremdeles ingen upris)
Det blir en løper til, til spisebordet, når stoffet har kommet på lager igjen. Det er forresten overraskende vanskelig å få til fine, beine hjørner på en duk. Etter et par omganger med sprettekniven ble jeg tilslutt fornøyd nok ;)

Med lys som matcher de grønne putetrekkene og en søt liten blomst - fått av ei venninne, sånn helt tilfeldig i ei grønn potte- så koser jeg meg med vår. Snøen er nesten smeltet og jeg har satt vekk vinterskoene. Deilig!


Et lite oversiktbilde av sofakroken, med puter og duk, matchende lys, strikking og pledd.
Det her er forresten kroken jeg strikker mest i, sånn for dere som kanskje har lest om det hos Monstermønster, som først så det her, en gang i februar. Jeg hadde faktisk tenkt å vise fram kroken min den gangen, men det er rart med det.. plutselig så tok det 6-7 uker - og en helt annen grunn - før man fikk gjort det :)


Til vanlig har jeg pinner og garn og andre nødvendigheter spredd utover i sofaen og på bordet, til mannens store ergrelse (selv om ting egentlig bord i ei korg i TVbenken, i strikkeposene sine eller i esker på hobbyrommet mitt)

3 kommentarer:

  1. Ble vårlig og fint med sommerfugler i sofakroken :)

    SvarSlett
  2. Så koselig. Jeg har fått vårfølelsen selv. Sommerdekk, stemor som vokser i plenen, nye puter (3 for 2 på prinsess her da) og varmere og lysere kvelder.
    Så var det snø i lufta i dag tidlig:(
    Nydelige sommerfugler og koselig krok, akkurat som den skal være;)

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)