lørdag 24. januar 2015

Si hei til Marius!

Nevøen hadde bursdag tidligere i oktober. Og som den ull-orienterte tanten jeg er så spurte jeg allerede i august om det var noe ullrelatert på ønskelisten. Svaret var "Marius-jakke med hette og glidelås". Jeg fikk lånt Marius-boka av ei venninne, kjøpte garn og satte i gang.
Siden jeg ikke er så glad i montering så gikk jeg for den med rundfelling. Og siden de ikke hadde oppskrift på hettejakke til 3-åringer så måtte improvisere litt. Nevøen er slank så jeg la opp i størrelse 2 år, men strikket lengden til 4. Pluss litt ekstra på bolen etter ønske fra mammaen.


Jeg begynte i august, god driv og med lette ben. På et tidspunkt kom melkesyren og motivasjonen dalte. Når mamma og pappa var på besøk ei helg i oktober, tok jeg meg sammen og spurtet litt de siste meteren i mål (altså tråfesting, oppklipping og glidelåsmontering) slik at de kunne ta med jakka og levere den til bursdagsbarnet.

(Nevøen ville visst ikke prøve den nye jakka. Han liker nemlig så godt den forrige, selv om den begynner å bli litt kort her og der. Jeg håper det går over ;) )


Jeg hadde på en måte gitt opp bloggingen.. men så kommer det litt motivasjon innemellom. Jeg tar et skippertak en gang i blant og får tatt bilder av en stadig voksende haug av småting, så har ånden over meg til å redigere litt og skrive litt en annen dag, så tar det enda litt tid før jeg kommer så langt at ting blir publisert. For at dere kanskje skal gidde å se på alle prosjektene, ordner jeg det slik at de blir publisert på ulike datoer. Så da har dere noe å glede dere til en stund fremover :p1 kommentar:

  1. Så fin jakke! Nevøen er heldig. :-)

    Og eg har det på akkurat same måte med blogginga. Merkeleg det der. :P

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)