torsdag 17. januar 2013

Hitchiker på pulsen

Jeg liker godt Hitchiker-sjalet jeg strikket i fjor, og siden jeg har mer garn igjen bestemte jeg meg for å lage matchende pulsvarmere. Strikket den første fra enden inni nøstet. Det var derfor gøy når jeg så at fargene fra utsiden av nøstet var nesten helt identisk! Så jeg har ikke nøstet meg fram i det hele tatt, men likevel fått to like pulsvarmer.


I etterkant ser jeg at jeg kunne "snudd" den ene, slik at de ble symetrisk - om dere forstår meg.
Det er perfeksjonisten i meg som snakker nå.. og perfeksjonisten irriterer seg også over at den ene er løsere strikket enn den andre, så mye at den er tydelig lengre enn den andre (og litt tyngre)
OG litt videre. Jeg kjente (i hvertfall psykisk) en forskjell på de to når jeg hadde de på, så selv om jeg hadde festet trådene, så tok jeg opp den største, rekket opp en rille og strikket sammen igjen. Det er jo fremdeles forskjell på de, men nå skal jeg klare å leve med det ;)
Ellesr ikke noe hokuspokus med disse, bare 40 masker på pinne 3, tror jeg, rillestrikk, øke på 3 riller, felle på 3 riller, strikk sammen.. Brukte ca 25 gram på disse.  


5 kommentarer:

 1. De var fine, og det var jammen tingene du viser frem i de forrige innleggene. Tipset om en sånn tennbrikke-krukke-trekk skal jeg notere meg.

  SvarSlett
 2. Fin farge i sjalet ditt.
  Hilsen Beth

  SvarSlett
 3. Lekkert, lekkert! Og mon tro om ikke perfeksjonisten gir seg når de fine pulsvantene kommer i bruk. :)

  SvarSlett
 4. De ble veldig fine, og så er det så greit med matchende sett :)

  SvarSlett
 5. Flott sett! Trøst deg med at det ikke er noen andre som ser forskjell på vantene, eller tenker over at de ikke er speilvendt. Men jeg vet hvor vanskelig det kan være å godta sånt selv... ;)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)