lørdag 12. januar 2013

Ting man kan bruke Google til

DA er jeg ferdig meg skrytingen av fjorårets produkter (med unntak av et par barnesokker, men det er jo bare vanlige, kjedlige raggsokker - og ikke har jeg bilde av begge sokkene heller..), så her kommer det endelig litt nyere produkter, laget i 2013:


Vi var invitert på innflytningsfest hos en venninne, og kvelden før kom vi på at vi burde ha med oss noe. Så jeg fant fram garn, heklekrok, et passende glass - og resten tok Google seg av.
Fant et bilde på det o`store internettet og heklet i vei ut i fra det. Med et par treperler og litt bånd - jeg måtte til byen dagen etter for å kjøpe dette, med passet på å hamstre litt så jeg har til neste gang jeg plutselig trenger en gave - så ble den jo ganske så søt. Godt mottatt ble den ogsåJeg ville prøve meg på et tennbrikkettrekk, men innså at jeg ikke kom i mål med mitt enslige hvite nøste Mor Aase. Søkte litt på nett og kikket på trekk med mønsterstrikk.
Kom over dette mønsteret som jeg brukte utgangspunkt for mitt trekk. Supplerte det hvite nøstet med en rest av ukjent svart garn og en dæsj rødt Mor Aase, fant fram en liten rundpinne # 4 og satte i gang.

Underveis i strikkingen var jeg ikke helt sikker på hva jeg synes om mønsteret og fargene og egentlig ville jeg jo ha et trekk med fletter.. Vurderte om jeg måtte lage et trekk til - og da med fletter - men ble ganske fornøyd når jeg bare fikk det helt ferdig. Så inntil videre duger dette. Fikk forresten (uoppfordret) skryt fra kjæresten om trekket, og det er jo også et godt tegn.


3 kommentarer:

 1. Lyslykter er bestandig en vinner, og trekk til tennbrikettene er så kjekt å ha! Fint mønster du fant :-)
  Ønsker deg ei fin helg!!

  SvarSlett
 2. Så fine de var! Jeg har enda ikke kommet igang med hekling av slike lykter, enda hvor fint det er!

  SvarSlett
 3. Kjempe fint :)))) Love It!! :)))

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)