torsdag 17. april 2008

Glede - og litt skuffelse

Da jeg var på en liten bloggrunde, kom jeg over en nettside som solgte wire-sett til å blokke sjal med. Et slikt sett ble bestillt fra usa i begynnelsen av april, og i dag var jeg å hentet det. Gleden var at sette var kommet og skuffelsen var at det hadde fått litt medfart på vei hit...

Jeg har nå bøyd wirene slik at de er omtrent beine. Litt kjedlig at de fikk en trøkk før de kom frem, men de fungerer nok uansett bedre enn alle knappenålene jeg har brukt tidligere. Så nå må jeg bare sette i gang å lage noen sjal. Garnet er jo klart, da er det bare å få tid ;)

1 kommentar:

  1. Jeg syns at du skal sende bildet til leverandøren så de får se hvordan pakken kom frem. De fleste nettbutikker er veldig service innstilte, så kanskje de sender deg et nytt sett. De har jo ikke pakket varen ordentlig når en slik skade kan skje og da har du jo grunn til å klage. Så er det jo sånn at hvis ingen klager vil heller ingenting bli bedre, for da vet ikke butikken at det er et problem. Den nye bloggen er foresten kjempefin, gleder meg til fortsettelsen.

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)