fredag 25. april 2008

Har jeg kjøpt garn?

Uten at jeg egentlig tenkte over det, så hadde jeg plutselig kjøpt 6 nøster med Muskat. Det var først på vei ut av butikken at jeg kom på at jeg slanker lageret. Men jeg har en plan med det altså. Har oppskriften bare i hodet, så det blir spennende å se hva det ser ut til slutt. Som dere ser så har jeg til og med strikket en prøvelapp. *klappe seg selv på skulderen* Nå gleder jeg meg bare til å få de nye bambuspinnene mine i posten, så jeg kan bytte ut metallpinnene. Hva det skal bli får dere se når det er ferdig :)

Ha en flott helg, folkens!

5 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen. Gratulerer med ny blogg den ble jo flott!Ja det er fort gjort å kjøpe litt ekstra garn, er spent på å se prosjektet!!

  SvarSlett
 2. Blir spennende å se hva det blir. Legger deg til i bloggen min jeg, så er det enklere å bli oppdatert! ;-)

  SvarSlett
 3. Hei hei. Dette blir spennende å se hva blir til slutt. Morosmt å kjøpe nytt garn og begynne på noe helt nytt. Det elsker jeg! Ha en kjempe fin uke. Klem

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for helsing i bloggen minj :) Det stemmer at det var ein trøtt vestnesing der ja. Vi syng i kor saman.

  Gler meg til å sjå det ferdige resultatet av dette strikkeprosjektet. Sidan det er deg det er snakk om veit eg iallfall at det blir noko bra!

  -cantabile-

  SvarSlett
 5. Kjempeflott at du har laget den siden med oppskrifter på mangt og meget og tips. Jeg har planer om å prøve meg på endel av mønstrene etterhvert. Har lagt de under favoritter. Ha ei fin uke.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)