søndag 1. juni 2008

Statistikk for mai

Her er månedens produksjon! Det ble da litt den måneden her også :)

- 735 g fra lageret
- 125 g fra estlandlageret
- 50 g levert tilbake til butikken
+ 250 g kjøpt
= 1910 g igjen av lageret

Jeg har brukt 860 g den måneden her, det er rekord til nå i år. Jeg har kjøpt litt også, men er veldig fornøyd med at jeg faktisk leverte tilbake et nøste til butikken, hehe. Jeg er under 2 kg for første gang i år! Og jeg tror jeg har kvittet meg med ganske mye av det garnet jeg bare hadde liggende, uten konkrete planer for. Skal bruke opp litt mer fra lageret, men kommer etter hvert til å kjøpe litt igjen. For jeg er ikke interessert i å slanke vekk alt, bare det som ikke er nødvendig. Det er jo greit å ha litt å ta av :) Men skal prøve å holde meg til garn jeg kommer til å få bruk for.


Så har jeg vært så heldig å fått en award. Irenesol har vært så snill å gitt meg denne:
Tusen takk, Irenesol, den satte jeg virkelig pris på! :) Det er mange som gjør min dag bedre ; dere som er innom og legger igjen kommentarer, dere som har blogger jeg titter innom og mine venner i det virkelige liv! Jeg velger å ikke nevne navn, for ingen nevnt er ingen glemt. Den eneste jeg vil nevne konkret er min kjære. For han gjør helt klart min dag bedre! :)

Til slutt vil jeg bare si at sommeren er kommet, sånn omtrent i hvertfall. Det betyr mer tid ute, sosialt samvær med venner, lesing av bøker - og bare litt strikking og blogging av og til. Jeg vil nok ha små perioder av og til der det kommer noe nytt, men det vil nok være mindre aktivitet enn vanlig. Men jeg kommer sterkere tilbake. I mellomtiden nyt finværet og litt håndarbeid - og legg gjerne igjen en kommentar eller to, så kommer jeg innom å besøker deg :)

5 kommentarer:

 1. Så mye fint du har lagd bare på 1 mnd!! Er veldig imponert! Og så må jeg si du er flink som har brukt så mye av garnlageret ditt. Jeg bare kjøper jeg, og har ikke peiling på hvor mange kilo jeg har.... Kanskje lurt å prøve å få en oversikt der ja! Herlige sommerfarger på klutene dine:)
  Ha en herlig dag:)

  SvarSlett
 2. Ja jeg kan ikke sammenligne strikkeproduksjonen min her. Klart du skal får prøve hattemønsteret, men det kan være at det er ganske lite. Jeg er kjent for å ha et lite hode...hihi

  SvarSlett
 3. Så flink du har vært! Og tenk å ha slanka bort sååå mye garn at man har under to kilo igjen da... *drømmer* Sånn slanking er visst ikke min greie, jeg får ikke bort noen kilo noen steder jeg... usj..
  Ha en flotters uke i regnværet!

  SvarSlett
 4. WOW, må si jeg blir imponert jeg. Et bra lager med ting du har strikket på 1 mnd. :) Også så mye lekkert da.
  Får jeg til 1 ting på 1 mnd er jeg fornøyd..he he.. men det har med at jeg ikke har tida til å strikke så mye jeg har lyst til.

  .. likte "ballerinatøflene". Er det noe spesielt mønster du følger?
  De er tovet eller?
  Hadde vært moro å strikket noe slikt til dattera mi. :)

  SvarSlett
 5. Nå så jeg plutselig mønsteret på Ballerinatøflene. Ha en fin kveld da.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)