mandag 24. november 2008

Decluttering VI

Decluttering går ut på å kaste, gi vekk/selge eller redesigne ting man ikke bruker. Les mer om det her eller i tidligere innlegg.

Image Hosted by ImageShack.us

Det begynte med at jeg skulle skifte på senga. Det var naturlig å sette på en maskin med sengklær, samtidig som dynene og putene ble luftet og soverommet ble ryddet. Og når jeg først var i gang så tok jeg å tørket litt støv, først på soverommet og så videre på stuen og i gangen. Det var på stuen jeg la merke til bunkene med papirer - typen som man egentlig kan kaste med en gang man får det, men som blir liggende, først på bordet, så videre i en hylle - og jeg fant ut at i dag var dagen. Så nå har jeg gått gjennom bunkene, kastet en god del og lagt det som skal taes vare på der det hører hjemme (og ryddet litt til i hyllene når jeg først var i gang). Jeg tok også en runde gjennom permene jeg hadde stående. Så nå har jeg en "ny" perm til strikkeoppskrifter :D Dessuten har jeg fått ryddet i skapet i gangen. Der oppbevarer jeg plast, papir, glass og hermetikkbokser før jeg tar det med ut til resirkulering. Så nå skal det også declutteres/resirkuleres.

Image Hosted by ImageShack.us

Og bare for å skryte enda litt til av meg selv, så har jeg før jeg skrev det her skiftet på senga, hent opp de rene sengklærne og støvsugde *klappe seg selv på skulderen* Jeg må virkelig si at jeg er fornøyd med egen innsats i dag. Vask-og-rydd-genet mitt slår ikke så ofte til, men det kan være ganske effektivt når det først dukker opp ;)


3 kommentarer:

  1. Godt jobba!!!
    Nå er det bare å fortsette ;) Man finner jo så masse liggende rundt omkring, som bare venter på å bli decluttert når man først starter.

    SvarSlett
  2. Kjempe bra jobba. Jeg har rydda og kasta så mye i dag også. Skal snart flytte og jammen er det mye å rydde og ordne før alt er klart ja. Masse skrot, hehe. Men hvordan går det med sjalet ditt? Jeg er på repitasjon nr 14 nå. Vet du hvor mye større det blir etter har blokka det? Vankser vel noen cm da også. Ha en fortsatt fin uke

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)