fredag 21. november 2008

Har du lyst, har du lov

Jeg gikk ut døra kvart på åtte i dag tidlig og kom hjem omtrent 12 timer senere. Omtrent 10 av de timene har jeg jobbet. Og pågrunn av a) den lange arbeidsdagen, b) det er helg og c) kjæresten er vekk og jeg har ingen (men unntak av eventuelle naboer) å ta hensyn til, så skal jeg nå gjøre akkurat det jeg vil. Akkurat av den grunn at jeg vil - og kan. Derfor putrer en findus-ferdig-bare-varm-opp-pasta på ovenen. Ikke fordi det er veldig sunt, eller veldig billig, men fordi jeg har lyst (og fordi det krever minimalt med innsats fra meg :P) Og mens det putrer så hører jeg på KoRn og spise pepperkaker. Senere skal jeg slappe av med potetgull og dip, mens jeg ser tv (om jeg gidder), strikker (om jeg gidder), surfer litt (om jeg gidder), hører lydbok (om jeg gidder), tegner opp et vottemønster (om jeg gidder), eller noe helt annet.

Vil ønske dere alle en flott fredagskveld og en fantastisk helg!
Og husk - har du lyst, har du lov! ;)

9 kommentarer:

 1. En god fredagskveld til deg også! Jeg sitter her og nipper til egenkomponert kaffe latte. *host* Ja, jeg innrømmer det, kaffe er kun godt med Baileys eller lignende likør i. Også kalt latte her hjemme hos meg. ;-)

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en suuuuper fredgaskveld!!! Likte planen din jeg;) kos deg i helga også:)

  SvarSlett
 3. Lurerpå hvorfor jeg henger meg opp i hva du gjorde de to timene du var borte og IKKE jobbet :fnis:


  Ha en fortreffelig helg!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med så mange besøkende! Er titt og ofte innom her, men er vel dårlig på å legge igjen hilsener. Ha en flott helg, og kos deg masse! Jeg skal kose med med søm og hekling :)

  SvarSlett
 5. Høyrest ut som ein super fredagskveld. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 6. Høres ut som omtrent det samme jeg gjorde på fredag, mannen var bortreist og jeg måtte måke snø etter en lang dag på jobb...da var findusen god å ha.

  SvarSlett
 7. Hei. Jeg er ofte innom denne bloggen. Mye fint du lager og redesigner! Koselig om du legger igjen en kommentar hvis du besøker bloggen min også en gang!
  PS: som utflyttet trønder misunner jeg deg å være i flotte Trøndelag... :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)