mandag 5. januar 2009

Litt av hvert

Mønster: diktet opp underveis
Garn: ca 15 g Tove
Pinne: # 3 tror jeg

Sackboy er ferdig. Delene var ferdig før jul, men ting tar som kjent tid. Og først i dag ble han ferdig. Skulle fortsatt ønske at hodet var litt større, men når jeg ikke gidder å strikke et til... ja da har jeg bare meg selv å skylde på ;) Han er ca 17 cm høy og har et smil som nesten går rundt. Han er en blid og fornøyd kar! :)

sackboy collage


Mønster: sidelengsvotter
Garn: 45 g Mor Aase og Tove
Pinne: # 4

Helt vanlige sidelengvotter i barnestørrelse. De skal få seg en omgang i maskinen etter hvert. Nok et ledd i mitt forsøk på å bli kvitt garnrester. Det som ble igjen av nøstene blir donert til "Estlanslageret" mitt.

sidelengsvotter


Estlandslageret er garn jeg ikke har kjøpt selv, men som jeg på en eller annen måte har fått. Ofte så er det garn og mengder som er ukurant i forhold til mine planlagte prosjekter. Men siden garnet er brukbart blir det brukt til å strikke ting og tang som jeg gir vekk til diverse prosjekter. Da jeg gikk på folkehøyskole sendte vi penger og klær til Estland, og etter at jeg sluttet har jeg fortsatt med å sende av overskuddslageret mitt dit. Derav navnet. Og nå etter jul har det fått et lite påfyll. Fant nemlig en del garn etter tanta til pappa, la det igjen hjemme hos foreldrene mine i sommer - og glemte helt av det. Så det var ekstra spennende å titte i posene igjen nå i jula. Det var noe ren ull der, noe 90 % akryl (fysj), noe jeg tror er superwash eller lignende og litt raggegarnrester.

Tar gjerne i mot forlag til hva jeg skal bruke to akrylnøster på, de knallblå på bildet. Er det greit til luer? Hvordan varmer det? Og hva jeg kan bruke små rester av garn som ikke kan toves til?

6 kommentarer:

 1. Hej hopp... Tack før titten. Vilket bedårande litet monster du har där!

  SvarSlett
 2. Kuul Sackboy!Akrylgarnet kan jeg ikke hjelpe deg med, hos meg hadde det havnet i bosset.

  SvarSlett
 3. Sackboy var jo bare helt nydelig! :)

  Hvordan gjorde du munnen hans? Jeg har funnet en oppskrift, men der syr de bare inn filt - men jeg liker din løsning bedre ;)

  SvarSlett
 4. Utrolig sjarmerende sackboy!

  SvarSlett
 5. Ah! Tusen takk! :)

  Jeg fant oppskrift på ebay. Gleder meg til å begynne på den, skal strikke en til sambo og en til veslegutt :P

  SvarSlett
 6. Næmen, der var Sackboy ferdig jo. Den vart jo kjempefin, Inger-Johanne! Du er flink!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)