onsdag 24. juni 2009

Lykken er nye gummistøvler - og fargerike negler

Da jeg skulle flytte inn til Trondheim i 2005, fant jeg ut at jeg kunne ha bruk for gummistøvler. Så på ferie kjøpte jeg et par støvler til 99 kroner. De har funket fint de - helt til nå. En dag da jeg tråkket ut i en ganske dyp sølepytt, la jeg merke til at meg muligens ble våt på den ene foten. Og jada, der var det blitt hull. Gummistøvler som ikke er tett, duger ikke helt som de skal. Derfor er lykken et par nye, søte gummistøvler med blomster! De er til og med grønne inni. Så nå er det ikke krise om det blir regn (og det er det jo med jevne mellomrom her i Trøndelag, inkludert akkurat nå).

støvler2

Og når jeg først var i gang med å handle den dagen, så kjøpte jeg meg neglelakk. Så nå går jeg rundt og har negler i gøye farger :D Lykken kan være en rød "perlerad". De matcher til og med øredobbene og smykke jeg lagde for litt siden.

neglelakk


4 kommentarer:

 1. Så søte støvler! Du er kjempefin med matchende, røde negler, klær og smykker :) Det frisker opp med litt farger :)

  SvarSlett
 2. kjempe fine gummistövler altsaa...=)

  SvarSlett
 3. Flotte gummistøvler. Mine er sorte med lilla blomster på. heldigvis bruker jeg dem ikke så ofte, mest i stallen!!!
  RØD neglelakk!!! Stod jo fint til det du hadde på! jeg bruker aldri neglelakk, for jeg diller så med hendene mine, at neglene blir aldri fine med neglelakk, de bare flasser av!!!
  Håper du nyter ferien og slapper av.
  Ps : herlige russesokker!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)