lørdag 20. juni 2009

Russesokker

Mønster: Rauma, tror jeg.
Garn: 130 g Mor Aase superwash
Pinne: # 3,5

Svigermor ønsket seg røde og hvite russesokker, så da må hun jo få det :) Dette er en veldig forsinket bursdagsgave, som blir enda mer forsinket siden hun ikke får den før vi drar hjem på ferie i juli ;) Men det er uansett ikke helt sesongen for ullsokker.

Jeg skal ikke si at jeg fikk unna disse sokkene i en fart, da ville jeg lyve, men jeg har strikket jevnt og trutt. Og til slutt så ble de ferdig, feste trådene gjorde jeg også unna ganske kjapt. Så ble de liggende. Den gangen her var det dampingen som utsatte bloggingen. Fikk endelig makket meg til å gjort det i dag tidlig. Har ikke strikket en maske etter at disse var ferdig for to uker siden... Vet ikke helt hva jeg bruker tiden på i stede for å strikke, men jeg savner det ikke. Har andre ting å dille med. Finner nok fram pinnene igjen om ikke så alt for lenge :)

Russesokker 1


9 kommentarer:

 1. Og du så flotte sokker. Slike kunne jeg godt tenke meg å strikke også.

  SvarSlett
 2. Kjempefine ble de! Jeg har en UFO som ligner veldig... bare at de er hvite og grå. Der mangler det riktignok en hel sokk da...Hehe
  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 3. Kjempefine sokker. Har strikket noen slike og synes de er kjempemorsomme å strikke. Ha en god helg
  Foresten mye fint i bloggen din.

  SvarSlett
 4. Snasne sokkar! Likte fargane veldig godt :)

  SvarSlett
 5. Kjempe flotte. Når jeg ser sånne sokker får jeg lyst å strikke sokker igjen :)

  SvarSlett
 6. Nydelig sokker! Forrige onsdag var forresten sønnen min på Trondheim Torg i alle fall. Så hvis det var da kan det nok stemme. Du så ikke meg også? Vi gikk ikke sammen, men jeg svirret rundt i området :)

  SvarSlett
 7. Kjempefine sokkar! Eg har kjøpt mønsteret på desse eg òg, så eg kjem nok til å strikke slike eg og med tid og stunder! :-)

  SvarSlett
 8. Kjempefine sokker, det kommer alltid en ny sesong for ull-sokker;)

  SvarSlett
 9. Disse var jo bare helt supre. Nydelig strikket!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)