tirsdag 22. september 2009

Strikk i ørska

I helga var jeg på mitt første strikketreff, "Strikk i ørska", på Ørskogfjellet. Spennende og skummelt å skulle møte 50 damer jeg egentlig ikke visste hvem var. Men det hele gikk over all forventning og jeg hadde en kjempehyggelig helg :D Foruten å strikke, skravle, spise og kjøpe garn hele helga, så var jeg, Amylin og Nita på topptur på lørdagen. Strålende fint vær og deilig å bevege seg litt. Og visst du lurte - ja det ble strikket på Giskmonibba ca 600 moh. Er det strikketreff så skal det jo strikkes uansett ;)

Midt på bakgrunnsbilde ser du Fjellstova der vi sov på firemannshytter og hadde mat og sosialt i hovedbygget. Øverst til venstre ser dere meg, blid og fornøyd på topptur. Under meg er det styret : Wencha, Ronille, Trollmor og Kristin Helene, de hadde ordnet det hele. Og til høyre : garn med fire bein :p

høst

Jeg fikk handlet litt i helga også, om enn i beskjedne mengder. Jeg kjøpte fire stoffer som jeg håper skal bli en duk eller løper, to nøster Arwetta og et nøste Fortissima. Vi fikk også litt gaver når vi kom, det ser dere i bildet nederst på midten : julestoff, et nøste Spire, et nøste Pantino, flere søte små Jarbo mini og et nett fra Gjestal til å ha alt i :) I etterkant av helgen har jeg også kjøpt meg en skrivebok inspirert av Elite. Så nå skal jeg (forhåpentligvis) begynne å skrive ned en del informasjon om hvert prosjekt jeg begynner på i EN bok, i stede for litt her og der på løse lapper...

høst1

Jeg traff mange flere trivelige jenter/damer enn de som er blitt nevnt her. Så til alle sammen:
Takk for en flott helg! Gleder meg til neste gang :D

13 kommentarer:

 1. Heldiggris! Jeg kunne ikke være med, jeg. Håper jeg får andre anledninger!

  SvarSlett
 2. Høyrest ut som du har hatt ei super helg.Må vere artig å vere ilag med so mange strikkeglade. Ha ei fortreffeleg veke.

  SvarSlett
 3. Ååå så fint vi hadde det! Moro å se bildene dine! Jeg gleder meg allererde til neste gang!!!

  SvarSlett
 4. Takk for sist. Det var koselig å bli kjent med deg! Vi tar en topptur neste år også vi?

  SvarSlett
 5. Takk for sist, det var såå trivelig å treffe deg. Kjekt å dele hytte, selv om du nok hadde visse fordeler fremfor meg i stigen :) Satser på at det blir ett nytt treff neste år!

  SvarSlett
 6. Takk for sist og et kjempekoselig treff! Gleder meg allerede til neste år! :)

  SvarSlett
 7. Ser ut til at dere hadde det supert. Jeg fikk dessverre ikke vært med da det kolliderte med fjelltur og feiring av 40 års bryllupsdag. Håper anledningen byr seg senere.

  SvarSlett
 8. Ser virkelig ut som du har hatt et artig strikketreff:)
  Morsom vellkomstgave. Blir spennende å se hva du lager ut av arwettaen. Sokker tipper jeg?? Jeg har arwetta sokker og det anbefales;)
  God helg til deg:)

  SvarSlett
 9. Hei, takk for sist det var skikkelig artig å treffe deg og de andre strikkeglade damene. Kosa meg og gleder meg til neste år ;)

  Ha ei fin helg, klem fra Åse.

  SvarSlett
 10. Kos å treffe deg og alle de andre herlige jentene! Flott fjelltur dere hadde - vi vinka fra terrassen, men det så dere vel :D. Vi ses om mindre enn ett år! Klem

  SvarSlett
 11. Hei
  Jeg var også bedt med der, men måtte takke nei, siden jeg helgen etter skulle på Strikkefestival på Fanø i Danmark(kom hjem i går)
  Men blir jeg bedt neste gang, blir jeg med! Hadde jo vært gøy å møtt deg en dag!
  Det ble litt shopping på meg også i helgen. men det var så mye at det var vanskelig å velge..og så lærte jeg noe nytt. GØY!

  SvarSlett
 12. Hei, hei og takk for sist - kjekt å se bildene dine, neste år må jeg nesten vurdere å være med på toppstrikking:)

  SvarSlett
 13. Den notatboka er virkelig en kjempeidé! Må kjøpe meg en sånn en jeg også. Det blir så mange lapper med notater på her og der. Og så er det ikke sikkert jeg finner den rette når jeg trenger den...

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)