torsdag 1. oktober 2009

Plutselig tilbake

Ute regner det - og inne gjør jeg alt annet enn å strikke. Livet går sin gang og er akkurat nå er det mye som skjer i den virkelige verden. Så strikking og blogging er nedprioritert. Disse sokkene gjorde jeg ferdig på Strikk i ørska, og de ble i går gitt til ei lita jente på snart tre måneder. De vil nok varme små føtter utover høsten, tror i hvertfall de varmet hjertet til mammaen :)

IMG_1706

Mønster: Malin-sokker med heklekant og knytebånd
Garn: 18 g med Nøstebarngarn
Pinne: # 3


10 kommentarer:

 1. Så søte, små sokker! Dattera mi ymtet frampå om at de små føttene til minstejenta (7 mnd) var litt kalde, så da må jeg vurdere om jeg skal hive meg rundt å strikke et par sokker før jeg fortsetter på genser (Ronille-garn) til storebroren (2 år)... ikke lett å være bestemor, nei ;D. Første frostnatt her i natt, og det er meldt regn og 0-grader til natta. Så nå må jeg ut i solveggen med strikkepinner! Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 2. Det gjør dem helt sikkert - varmer mora, mener jeg :-)
  men dem varmer nok så babyføtter også, og søte var dem
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 3. Skulle nesten ønske jeg hadde så små føtter, så fine som disse er ;D

  SvarSlett
 4. Så skjønne!!!
  Regner med at motageren og mamman ble veldig glade når de fikk de!!

  SvarSlett
 5. hei! takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg satte veldig pris på det du skrev. Det går mye bedre nå, men man må bare igjennom den fasen, like som du skrev :) håper alt står bra til med deg der oppe i nord :)

  SvarSlett
 6. Nudelig!

  Eg kosa meg med å lese frå Strikk i Ørska, det var jo ei herleg helg!

  SvarSlett
 7. Så søte sokker! Jeg har akkurat kommet på at jeg kjenner en dame til som heter akkurat det samme som deg, og det er litt vittig synes jeg. Det er da vel ikke en sååå vanlig kombinasjon, selv om du har ett etternavn som er lokalt for meg...

  SvarSlett
 8. Jepp, akkurat det er hun...Noen tiår eldre enn deg og bindestreksløs ja...hadde det ikke vært for bindestreken kunne jeg lett tatt feil ja :) Hehe, neida. Sykepleieren er vel akkurat så ulik deg i kroppssfasong og hårfarge og -fasong som det er mulig å være! Men hun er som du også kjempetrivelig og skikkelig snilleste damen! Og jeg kjenner dere begge :) Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)