fredag 30. april 2010

Jeg - en periodestrikker?

Jeg lurer på om jeg snart må kalle meg periodestrikker. Siden jeg var på strikkecafe på tirsdag så måtte jeg jo strikke litt, men det var mest for syns skyld. Før det så var det vel to uker siden jeg rørt strikkepinnene. Jeg vet ikke om det er våren og lyset som gjør det, eller om det er noe annet, men det frister ikke å strikk for tiden. Det vil si : jeg kunne nok godt ha strikket, men arbeidet med å legge opp eller finne ut hvordan jeg skal endre på ting for at det skal passe, det klarer jeg ikke å motivere meg selv til. Jeg leser mye for tiden da! Så det er ikke det at jeg ikke gjør noe ;) Så har jeg endel syplaner, men det går ganske treigt der også. Jeg må nemlig bestemme meg for hvilken farge og hvordan jeg vil maskinquilte løperen min (dessuten mangler jeg vatt, så en tur på butikken må jeg også før jeg kommer videre). Så da blir det kanskje som i fjor - en ganske lang strikkepause så lenge det er lyst og fint ute, så kommer strikkelysten snikenes med høstmørket.. Jaja, vi får se hvor lenge strikketørken varer, jeg er nok en periodestrikker blitt, uansett hvor lang eller kort perioden blir!

Et lite pause- / god helg- / mens vi venter på noe nytt- bilde


6 kommentarer:

 1. Det er vel like greit med en strikkepause av og til ;)

  Ønsker deg også en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Det er ikke det verste å ha, en liten pause. Bare tenk på de stakkarne som ikke har noen hobby. Hva gjør egentlig de??
  God helg, frøken ij.

  SvarSlett
 3. Du er nok ikke alene med å ha slike pauser. Jeg tenker kroppen ordner opp selv jeg, "nå vil jeg ha hvile" sier skuldre, nakke og armer. Dermed mister vi lysten på å strikke. ;) Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Er det noe galt i å være periodestrikker da? Det skal jo være en hobby, og den skal være lystbetont, ellers forsvinner jo litt av vitsen=)
  Kos deg med bøker eller hva du fyller dagene med når du ikke strikker. Og nyt våren!

  Helgeklem fra gakken som ønsker deg en strålende 1.mai helg!

  SvarSlett
 5. Jeg synes ikke det er jo galt med å være periodestrikker, det er bare litt rart siden jeg i mange år har strikket hele tiden, hele året! Men for all del, jeg koser meg jeg, med bøker og det som er :)

  SvarSlett
 6. Har det på samme måten, finne ikkje motivasjon til strikking og anna handarbeid når det e lyst å fint ute. Det er jo så mykje anna kjekt å finne på då :) fint at det går slik i periodar spør du meg, no er det utetid for min del med sykling, freesbee, grilling osv :) nyt sommarhalvåret!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)