mandag 24. mai 2010

Garnbytte

Når noen ønsker seg sokkegarnrester i bytte mot hele garnnøster så er jo det ikke vanskelig å si ja ;) Det står ingenting på bloggen hennes, men jeg tror det var et teppe Bente-78 skulle strikke av sokkegarnrestene. Og siden jeg hadde liggende en del rester som jeg ikke visste hva jeg skulle strikke av, så sendte jeg de avgårde. Siden det bare var rester, og ikke så veldig mye heller, så forventet jeg ikke så mye i retur. Så når jeg åpnet pakken med 6 nøster - to nøster i tre ulike farger - og noen søte knapper så ble jeg ganske overrasket. Tusen takk! Det var mer en jeg forventet meg :) Garnet heter Reggio exculusive, er lagd av Gjestal og ligner kvalitetsmessig på Silja/Senja og Sisu. Blir nok sokker av dette etter hvert.


Men før jeg begynner på nye sokker så må jeg kanskje bli ferdig med Brainless-sokkene... *kremt* Jeg VET det er ganske lenge siden jeg begynte på dem, det er heller ikke så veldig mye igjen.. Men det er ikke fristende å strikke på de. Eller når jeg i dag prøvde dem og fant ut at det ikke var lenge før jeg begynner på avslutning og felling, så ble det litt mer fristende allikevel. Holder også på med Kragejakken fra Nøstebarn til meg selv. Skal se om jeg ikke får nøstet opp noe mer garn i kveld, så kan jeg begynne på ermene også. Greit å jobbe litt parallelt :) Og siden jeg har vasket klær, sydd litt (kanskje det kommer enda et innlegg i dag?), trent, lagd middag og ryddet opp, så kan jeg nå sette meg godt til rette, i kosebukse og en stor, myk skjorte etter pappa, og med god samvittighet strikke videre på jakken min :)

3 kommentarer:

 1. så heldig du har vært! :) Den kragejakka fra nøstebarn strikka jeg for en tid tilbake, og den er en favoritt! :)

  SvarSlett
 2. Du kom fortere i gang enn meg altså.. Blir spennende å se :)
  Kanskje eg får gjør det før høsten/vinteren.. Har jo hatt garnet liggenede i et par år nå! Så kanskje på tide :)
  Glede meg til besøk :)

  SvarSlett
 3. Så heldig du var, da! Er man snill, får man det alltid tilbake, en eller annen gang!
  Kragejakken fra Nøstebarn står også på min liste. jeg strikket tunikaen for et år siden, og den brukes masse. Dev er tynn, veier ingenting, men varmer noe alldeles!
  Og i dette kjølige vårværet, så er den jo perfekt!!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)