tirsdag 1. juni 2010

Brainless

Mønster: Brainless
Garn: 85 g Sisu Fantasy
Pinne: rundepinne #2,5

Jippi! Endelig ferdig! :D Selv om sokkene i seg selv ikke er helt jippi-matriale. Nøstene så ut som de gav tydelige striper, på Ravelry ser man at garnet kan gi bølgende felter av samme farge, andre ganger tydelige, ganske jevne striper, mens i mitt tilfelle: bare rot. Apropos rot, man kan jo kanskje tro at jeg var ganske brainless til tider når jeg strikket disse sokkene. Leste ikke alt så nøye for jeg var så giret på å komme i gang. Så jeg oppdaget litt på etterskudd at jeg burde begynt med borden i siden lengre opp på tåa, men pytt sann. Så skulle jeg visst strikke vridd rett på flettene.. mulig de hadde blitt mer tydelig (gjorde forresten det etter hælen, likte flettene best uten vridde masker). Jeg strikket tydeligvis for langt før jeg begynte på hælen, i tillegg til at jeg kunne kuttet ut et par omganger kilen, så de er egentlig for store til meg - derfor skal nok mitt søskenbarn med føtter som er litt større enn mine få disse. Hælen ble litt posete, har muligens noe å gjøre med at sokkene er litt store. Og når jeg først var i gang så droppet jeg ribben på oppsiden av foten, bare for å få de enda litt mer forskjellig fra orginalen.

Oppsummering: jeg synes garnet ble for rotete til mønsteret, de ble for store for meg, men de er brukendes og er en grei oppvarming til Firestarter-sokkene jeg har tenkt å strikke - en gang.

Brainless2Brainless1

4 kommentarer:

 1. Jeg synes garnet ditt ble fint, slett ikke rotete. Og nå er det bare å kaste seg over Firestarter (det var mine første tå opp) for de er nesten akkurat som Brainless. Nå når du er inne i det vil det gå som smurt...

  SvarSlett
 2. Er i det hele tatt ganske så imponert over sokkestrikkinga di jeg. Jeg samler på sokkeoppskrifter på Ravelry, men kommer liksom aldri i gang. Har strikket to par i hele min strikkekarriere tror jeg, og det sier sitt. Men nå ble jeg en smule inspirert, så kanskje jeg skulle gå igjennom mønstrene og se om det blir et par på meg og (eller på søskenbarnet mitt som også har litt større føtter...) ;)

  SvarSlett
 3. Hehe! Driver å strikker et par sokker i akkurat det samme garnet, og jeg får som du nevnte et tydelig stripemønster. Jeg synes sokkene dine ble fine jeg, selv om fletten ikke ble så tydelig i det garnet :)

  SvarSlett
 4. Fine sokker, og mine er akkurat like rotete med samme garn ,-)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)