tirsdag 29. juni 2010

Ha en fin dag!

Jeg er jo opplært til å være forsiktig rundt fremmede. I hvertfall i Oslo. Eller i andre store byer. Eller på øde steder. Så når man som jente går bortover et fortau med lite bebyggelse og lite trafikk, alene - ja da går man bestem og uten øyekontak med mannen med caps som kommer mot deg. Så når mannen, som nå har kommet ganske nært, sier "Ha en fin dag" med et smil, så sier man (overraskende nok siden man faktisk ble litt overrumplet) "Du au" med et smil tilbake, akkurat i det dere passerer hverandre. Så da er visst ikke alltid så farlig, i stede ganske trivelig faktisk, med fremmede :)

strawberry
Jordbær gjør heller ikke dagen så ille, her er det bare til pynt :)

Noe annet som gjør dagen fin er når servitøren kommer bort og sier "Jeg må bare si at jeg likte kjolen din!" Det var på søndag når jeg hadde på med skattkiste-kjolen min fra 70-tallet. Herlig mønstrete og perfekt på søndagsturer i hovedstaden :)

2 kommentarer:

  1. Det er godt med slike opplevelser i hverdagen :)

    Har akkurat oppdaget at du falt ut av bloggrullen min - ved en anledning klarte jeg å slette alle mine favoritter, da tar det litt tid å finne tilbake til alle...

    Ha en fin sommer!

    SvarSlett
  2. Ta en titt i bloggen min;) Hint hint

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)