søndag 8. august 2010

Ferien er over

I dag er det feriens siste dag. Og jeg kjenner at det er helt greit. Det kan jo ha noe å gjøre med at vi de siste to ukene har etterisolert og byttet bordkledning på den skeive hytta vår, noe som var mer arbeid enn vi hadde trodd. Nå er vi ferdig med to vegger - hadde håpet å klare tre, men... - og det var godt når det siste bordet ble festet i gårkveld :D Så nå begynner hverdagen igjen, og jeg gleder meg til å begynne på jobb. Det er jo helt klart mindre arbeid å være på jobb enn å bytte bordkledning ;)

Dette bildet kunne vært representativt for min ferie. Der jeg kunne ønske at solbrillene var et tegn på mange dager i sola og myggsprayen på seine kvelder på verandaen. Og fleecejakka, kjeldressen og regnjakka bare noe jeg brukte innemellom.. Men jeg må innrømme at jeg nærmest har bodd i kjeldressen, og begge jakkene har blitt brukt mer enn en gang. Solbrillene har jeg faktisk brukt noen ganger, mens myggsprayen bare har stått der. Sommeren har vært bra fordeom den, men nå gleder jeg meg til høsten :)

3 kommentarer:

 1. Sommeren i løpet av ett bilde er ikke værst! ;) Ha en fortsatt fin dag, og lykke til med hverdagen. :)

  SvarSlett
 2. Hverdager er i grunnen greie de. Selv om det kunne ha vært litt mer sol så har det jo vært kjekt med ferie og fri, men det er godt å komme inn i faste rutiner igjen også.

  SvarSlett
 3. heisann
  jeg kan ikke klage på sommeren, men så bor jeg lenger sør i landet. jeg har jobbet i hele sommer, men fått med meg sol på ettermiddager og helger. I ferien hadde vi vel 2-3 dager med regn, som ikke ødela noe verdens ting......så jeg kan ikke klage.
  Jeg leste om din beskrivelse av deg selv lenger nedi her, og det er slik jeg oppfatter deg også, slev om jeg kjenner deg kun fra bloggen.
  I mitt siste innlegg finner du etpar bilder av meg (ikke mye flatterende) men de er typisk meg, så jeg måtte ta de med. Da ler ungene, og synes jeg er rar!!!
  PS: et nyyydelig fretex-funn du har gjort i sommer da!!!!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)