fredag 24. september 2010

Vinnerlykke

Det var en gang ei jente som likte å strikke. Dette likte hun så godt at hun fant ut at hun skulle bli med på strikkekafe. Hun visste av ei dame eller to fra før som også skulle dit, og med mot i brystet og vett i pannen gikk hun avgårde. Kvelden var kjekk den - muligens en smule mer sosial enn effektiv, sånn strikkemessig, men pytt sann. Det skulle også være loddtrekkning, og jenta var ikke dårligere enn at hun prøvde seg. Både den første, andre og tredje premien ble vunnet av noen andre, og da var det bare hovedpremien igjen. Og hvem vant vel den? Jo det var det jenta som gjorde! Du kan tro hun ble hoppende glad, for premien var både myk og god. Så nå kan jenta strikke seg noe som holder henne varm gjennom vinteren, og snitt snapp snute så var det første kapittelet ute :)


Harde fakta: 7 nøste Kashmir Alpakka og et hefte dra Sandnes.


(Jeg vil egentlig at bildet skal være snudd riktig, men jeg har prøvd sikkert 10 ganger på å redigere bildet og laste opp, redigere på nytt, laste opp igjen, snudd tilbake, siden bildet plutselig er riktig i mappa, men feil på bloggen osv osv Har aldri hatt problemer med det her før.. Men nå gidder jeg ikke å prøve mer)


8 kommentarer:

 1. Så gøy! Høres ut som et deilig garn.

  Blogger lever litt sitt eget liv noe ganger. Hos meg nektet den å lage avsnitt slik at teksten kommer i en klump. Går ikke å redigere heller. Men garnet ditt synes heldigvis like bra selv om bildet står på høykant da. ;o)


  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Heldiggris! Det må være et nydelig garn. Gleder meg til å se hva du skal lage, og få rapport på hva du synes om garnet :)

  SvarSlett
 3. Heldige deg! Det er itte så dumt å bli med på slike strikke- kafe`er skjønner je :)

  SvarSlett
 4. Grattis med gevinst :) Det er et herligt garn!
  Og så er det et herligt tantebarn som er modell i hefte :D

  SvarSlett
 5. Å så gøy å vinne en sånn fin gevinst :)

  SvarSlett
 6. Grattis med gevinst, det ser ut som et fint garn. Hva skal du lage for noe spennende av disse nøstene?

  Blogspot er litt syk på bildene noen ganger. Det pleier å hjelpe å snu bildet litt rundt på originalplasseringen, for så å laste det opp på nytt. Men her var det helt ok å se på garnet uansett!

  SvarSlett
 7. Hurra for premie, ingenting er så artig som å få noe nytt og flott helt gratis, bortsett fra å gi bort noe selv da...

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)