fredag 26. november 2010

Sokker

Mønster: eget
Garn: 80 g Pt5 på hvert par
Pinne: #3,5


Jeg har strikket MykeFlotteKjæreste-sokker. Og ikke bare ett par, men to. Riktig nok står det ikke MFK på begge, men det er for å skille parene. Han skulle jo egentlig få bare ett par, men som jeg nevnte tidligere, så ble det ikke sånn. Jeg strikket en sokk, jeg strikket en sokk til. Og når jeg hadde gjort ferdig begge oppdaget jeg at jeg hadde strikket den ene sokken med 4 masker mindre enn den forrige. Typisk! Så jeg hadde vel en slags plan om å rekke opp en, eller bare la den ligge.. Men kjæresten ville ha en makker til begge to. Så da har jeg strikket fire MFK-sokker - og jeg heier ikke på Molde en gang.. Restene blir nok et par barnesokker. Snart jul tross alt..

KoblingOg vesten jeg snakket om tidligere, jo den ligger på samme plass som sist. Jeg har fått unna en babysokk og begynt på nr 2, og jeg har kjøpt garn til en julegave, og jeg har planer for (enda) et par sokker - men når jeg skal sette meg ned å gjøre det er jeg ikke sikker på. Den siste tiden har gått i ett, men jeg tror jeg skal få litt tid til slikt neste uke. Så får vi se om motivasjonen er på plass også ;)
God helg! :)


2 kommentarer:

  1. Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen :) Så mye fint du har laget!

    Jeg hadde helt glemt ut hvor jeg hadde funnet mønsteret på babyvottene, men nå har jeg lagt ut en link :)

    Ja russesokker er så morsomt å strikke, jeg har "laget" mange mønster så bare venter på å bli strikket. Kommer til å stikke innom her igjen å se om det ikke dukker opp noen her også som jeg kan la meg inspirere av ;)

    SvarSlett
  2. Haha, eg har gjort d 3 gonger i haust, laga sokkar å tøfler i to forskjellige størrelsar! to par t meg, dei blir varande, men d sista blir dobbelt (et par te meg å et te jul) :D

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)