torsdag 11. november 2010

Sokker og sånt

Det går visst i sokker for tiden - både på pinnene og på føttene ;) Jeg har i grunnen hatt en veldig lang periode med forholdsvis lite strikking - og sokker, og andre ting man må strikke to av, har ikke vært det jeg har lagd mest av i denne perioden - men nå ser det ut som jeg er tilbake i strikkemodus :D Det er i grunnen ganske kjekt! Så etter - eller rettere sagt samtidig - som Palettsokkene mine, har jeg strikket på raggsokker til pappa i størrelse pailabber og sokker til kjæresten. Og i stede for to sokker, så får han plutselig fire (mer om akkurat det når jeg har bildebevis), så det er sokker som er tingen for tiden. Og selvfølgelig strikker jeg også på babysokker, og har planer om flere sokker til meg selv. Bare for at dere skal være sikker på at det er sokker som er i vinden ;)

Sokkene er strikket av 155 g Perfekt på pinne 4, de har ekstra langt skaft og er ca størrelse 46-47 - og bildet ville ikke vises i liggende format.

Selv om dere kanskje ikke tror det, så strikker jeg på andre ting også. Holder på med en vest, selv om det går litt treigt. Og nå driver jeg å vurderer om jeg må ha ermer på den... Så da må jeg bestemme meg før jeg strikker videre. Har også en lue på pinnene, men den ligger for det meste bare der. Det her er faktisk overraskende mange prosjekter på en gang til å være meg, og jeg har egentlig lyst å begynne på flere. Men noe må man jo gjøre ferdig innemellom også ;)


Wedding bolero'

Jeg har egentlig en plan om å takke hver enkelt for gratulasjonene i anledning bryllupet vårt, men så langt har jeg ikke kommet. Og i tilfelle det blir en av de tingen som aldri blir gjort, så sier jeg det her (ingen nevnt, ingen glemt) og slenger i samme slengen med ett skrytebilde til:

Tusen takk for gratulasjoner og fine ord! :D


5 kommentarer:

 1. For en utrolig vakker brud! Boleroen din, kjolen, håret... helt nydelig!

  Kontrasten er stor til hverdagens pailabber! ;)

  Kos deg med kjæresten og sokkestrikkingen!

  SvarSlett
 2. Så fint bilde av deg og boleroen :)

  SvarSlett
 3. Du e ei nydelig jente du..
  Og ei vakker brud va du.. :)

  SvarSlett
 4. For et utrolig fint bilde av deg. Syns den boleroen din er kjempe fin. Mange prosjekter du holder på med for tiden. Spennende! Mange fine sokker du har strikket. Det trengs altid om vinteren! Gleder meg til å se bilder av dine andre prosjekter, og om det blir vest med armer eller ikke. Ha en kjempe fin helg!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)