søndag 27. mars 2011

Samleinnlegg # 2

Da er samleinnlegg # 2 her. Pulsvarmerne ble strikket i januar, lue og sokker i februar, noe er avbildet, andre ting ikke, felles for alt: det er gitt vekk! Jeg strikker så mange sokker som jeg beholder selv for tiden, så det er jo enda godt noe forsvinner ut av huset også ;)

Mønster: Jacques Cousteau hat (Ravelry-link)
Garn: 70 g Lerke
Pinne: # 3,5

luejackcåstå

Denne er i utgangspunktet strikket til kjærsten, med forbehold om at den passet. Visst den var litt stor så skulle pappa få den (han er nok litt tjukker i hodet ;)). Tror ikke det er helt avgjort enda om kjæresten vil ha den eller ikke.. Modell måtte han uansett være.

En venninne av meg fikk et par grå pulsvarmere for noen år side, og ønsket seg likedan i svart. Bilde har jeg visst ikke fått tatt, men de er identisk med disse her, bortsett fra at de er strikket i Lanett og er svarte :)



Enda et par babysokker har jeg også strikket - og gitt bort - siden sist. Flere er planlagt, om enn ikke påbegynt.

Omtrent identiske med de jeg strikket i fjor sommer, for info se her :)







Jeg var inne i en strikkeperiode for litt siden, og burde egentlig begynt på en haug prosjekter da.. Jeg har nemlig lettere for å fortsette på prosjekter enn å legge opp til nye. Det er jo tross alt litt tiltak, i hvertfall om man må finne opp kruttet delvis. Jeg har tre prosjekter liggende, men serier og bøker frister mer for tiden. Så vi får se når jeg starter på Still lighten og Hjertejakka og pulsvarmerne og leggvarmerne og Uglejakka og boleroen som jeg har lyst på.. Planen er det i hvertfall ikke noe å si på :D

2 kommentarer:

  1. Kjenner meg igjen i det du skriver om alle strikkeprosjektene :-) Alltid noe nytt å legge opp *hehe*

    søte booties du har strikket, og fin herrelue også :-)

    SvarSlett
  2. Så fin den herreluen var, også noe for min kjære. De booties var jo helt skjønne. Kjenner meg igjen at har så mange prosjeketer, men ikke altid like lett å begynne på eller fullføre. Har lagt ut en liten award til deg på bloggen min, ta en titt! Ha en fortsatt fin uke!

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)