torsdag 25. august 2011

Skattkisten - fra skjørt til kjole


For en del år siden kjøpte jeg meg et omslagsskjørt med striper og farger. Det ble brukt en stund, men så ble det bare liggende. Etter å ha tenkt på det en stund tok jeg saksa fatt - og et vips (og noen timer, en del oppspretting og litt arbeid) senere var skjørtet blitt en kjole. Klipt og sydd på øyemål og med mønsteret kun i hodet, så helt slik jeg hadde tenkt den er den selvfølgelig ikke. Den ble tatt med til Usa, har vært med over Brooklyn bridge og ligget på gresset i Central Park. Stroppene viste seg, når den ble brukt i praksis, å være litt for lange, så den ble ikke mer brukt på turen (man trenger da ikke å vise BHen mer enn nødvendig..)


Stroppen skal reguleres, så kan skjørtet fra skattkisten - nå i kjoleform - bli med på nye eventyr! Luftig og fin på sommerdager, og et flott prosjekt for piker med kjøpestopp. Jeg tror forresten vi kaller det decluttering også, jeg. Så har jeg herved lagd det innlegget på bloggen som har fått flest etiketter noen gang.. hehe

Og apropos decluttering, jeg har hatt en runde i undertøyskuffen. Greit å få luka vekk litt sokker og slikt som har hull eller av andre grunner ikke blir brukt. Som de sier i reklamen:

Hvordan føles det da? Det føles så bra! :D


7 kommentarer:

 1. Så fantastisk!!! Du ser som vanlig, ut som en modell i denne kjolen. Tenk at det var et skjørt!!!
  Herlige Brooklyn Bridge.
  God helg, frøken ij.

  SvarSlett
 2. Frøken????
  Du er jo gift nå. FRU?

  SvarSlett
 3. Så flink du er! *imponert*

  SvarSlett
 4. Så utrolig pen du er:)
  Og for en nydelig kjole du har sydd deg. Flinka :)

  Håper alt står bra til..
  Klem

  SvarSlett
 5. Så nydelig dere var begge to, ja du og kjolen. Men her skulle du jo hatt et tynt fint sjal og slengt over skuldrene når det ble litt kjølig!

  SvarSlett
 6. Utrolig nok hadde jeg ikke mye bruk for verken sjal eller jakker på turen. Under 4.juli-feiringen var det 28 grader påkvelden!! Så bukser og cardiganer kunne jeg lagt igjen hjemme ;)

  Men i andre sammenhenger haddet det nok passet fint, ja :)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)