Kyllingsuppe, 3-4 personer tror jeg
50 g margarin
2 hønsebuljongterninger
8 dl vann
2 dl fløte (eller h-melk)
kyllingfilet
gulerot
persillerot
karri, salt og pepper
Mengden gulerot, persillerot og kylling
kommer litt an på hvor mye du vil ha å bite i,
så der har jeg ikke skrevet antall.
kommer litt an på hvor mye du vil ha å bite i,
så der har jeg ikke skrevet antall.
Smelt margarin, tilsett buljongterningene. Del gulerot og persillerot i biter og la det surre i smøret i noen minutter. Tilsett vann og karri, kok opp. Tilsett fløten og kok opp igjen. Smak til med salt og pepper. Mot slutten heller du over de ferdigstektekyllingbitene. Server gjerne med godt brød til.
Dette var middagen min i dag. Ikke spesielt vanskelig, ikke spesielt tidkrevende. Fikk du lyst til å prøve? :)
Takk for oppskriften, ja, jeg fikk lyst til å prøve :) Hos meg blir det nok lettmelk og nesten ingen buljongterning (kanskje en halv) - kan hende jeg lar kjøttet trekke en stund for å få mer kjøttsmak, vi får se :)
SvarSlettDet er så gøy med nye oppskrifter. Tror du den funker uten karri?
SvarSlettJeg får prøve å lete etter oppskrift på en annen kyllingsuppe i stedet da tror jeg :p
SvarSlettJa, det er veldig gøy med kommentarer fra de man kjenner. Jeg har jo lagt til bloggen din på bloglovin, så ser hver gang du legger ut et nytt innlegg. Synes det er gøy å lese blogger til de jeg kjenner også jeg :)
Jeg må dedikere det innlegget til deg :p