torsdag 29. september 2011

Still light - den spede begynnelsen


Jeg har begynt på Still light!

Tunika til meg selv, på pinne 2,5... - pågangsmot har man i hvertfall. Jeg hadde planer om den her i fjor, en spole med deilig lilla garn ble bestilt fra Danmark og oppskriften ble anskaffet.. - og så sa det stopp.

Nå er høsten her, og det betyr en ny sesong med strikking og innekos. Og jeg kjenner inspirasjonen og ideene boble, så nå er det bare å legge opp til alle prosjektene, for så å krysse fingrene for at noe blir fullført ;)

Jeg holder fremdeles på med bærestykket, det går sakte, men sikkert. Kanskje blir jeg ferdig før jul, kanskje ikke... Uansett, jeg gleder meg til å bruke den.


6 kommentarer:

 1. For en nydelig farge! Du kan bare glede deg til den blir ferdig! Jeg elsker min still light :) Har den faktisk på i dag!

  SvarSlett
 2. Veldig flott farge, og jeg ser at du har strikket sokker som matcher allerede. Mye fint som har skjedd her siden sist jeg var innom.

  SvarSlett
 3. Gled deg til den er ferdig!!! Jeg elsker min og bare venter på at det blir kaldt nok til at varmblodige jeg kan bruke den igjen!!!
  Nydelig farge, gleder meg veldig til å se resultatet!

  SvarSlett
 4. Så vakker farge du har valgt! Tror jeg holder på med det samem garnet til en Olive, og gleder meg til forvandlingen ved første dypp i vann! Kos deg mes Still Light, som blir nydelig i denne fargen!

  SvarSlett
 5. Nydeleg farge! Vert sikkert utruleg flott når den vert ferdig.

  SvarSlett
 6. Den Still light tunikaen er skikkelig flott. Fargen også. Jeg strikker nemlig på noe i denne fargen, på pinne 3. I begynnelsen tenkte jeg at jeg aldri ville bli ferdig, med såååå tynne pinner. (jeg er selvfølgelig ikke ferdig, men nesten.... ;) ) men det blir et så fint resultat, glatt og fint, så jeg har faktisk begynt å like tynne pinner jeg.
  Lykke til. Resultatet blir nok fantastico!!!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)