mandag 21. november 2011

På strikkepinnene - oppdatering

Jeg har ikke noe å vise fram, for de fleste av prosjektene er julegaver - og det store prosjektet, Still lighten, står for tiden helt stilt. Men jeg kan informerer om at det strikkes. En julegave er ferdig, en annen er jeg halvveis på og den tredje har jeg akkurat begynt på. Jeg har brukt tynt, mykt og fluffy garn, sokkegarn og både tykke og tynne pinner. Et prosjekt ble ikke helt som planlagt, et annet ble ganske likt noe jeg har strikket før og det siste tar i bruk en teknikk jeg aldri har prøvd. Det hele er spennende, så heng på!

Still lighten, akk det er et kapittel for seg selv.. Jeg har strikket 10-15 cm forbi lommene, men har innsett at den er litt større enn jeg ønsker at den skal være.. Så jeg regner med å bite i det sure eplet, ergo jeg skal rekke opp ca 40 cm :| Men før jeg gjøre det så må jeg bare finne ut hvor mye mindre jeg faktisk vil ha den. Og som dere kanskje kan forstå så er hele prosessen litt demotiverende, så det tar litt tid. Enda godt jeg har julegaver å strikke på så lenge - og kanskje er det like så greit at jeg får strikket mest på dem ;)


Oppdatering 25.nov:
Da har jeg rekt opp de godt og vel 40 nødvendige centimeterene.. Og har så smått begynt påigjen på evighetsprosjektet mitt. Før- og etter-bilde ser dere over. Tro om jeg får brukt den vinteren her, eller om det først blir neste sesong.. ;)


2 kommentarer:

  1. Spennende å se bilder av alle prosjektene etter jul da;) Gleder meg til å se Still Lighten din! Jeg ønsker meg en slik en, men da tror jeg noen må strikke den for meg;) skjønner ikke det lommegreiene.. hehe
    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Kjedelig å rekke opp så mye, men den blir nok fin til slutt. En veldig fin passform på Still Light synes jeg.

    Kos deg med den hemmelig gavestrikkingen. :)

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)