lørdag 4. februar 2012

Frøken aldri-fornøyd

Et nytt kapittel om Still lighten min er skrevet. Etter at jeg tidligere i uken endelig kunne fortelle min kollega, som har hørt mye om opp- og nedturene i forbindelse med dette prosjektet, at jeg nå nærmet meg ribbekanten nederst - så har jeg fått det for meg at jeg faktisk ikke er helt fornøyd... Alle sier at Still lighten har en fasong som kler alle, vel mulig det, men jeg har likevel en klar oppfatning av hva jeg liker og ikke liker av fasonger på meg selv. Jeg tror ikke jeg har ikke nok pupper eller rompe til å få noe særlig fasong i det hele tatt dersom jeg slavisk hadde fulgt oppskriften. Jeg driver derfor med min egen variant... Bakdelen med å ikke følge oppskriften er selvfølgelig at man må tenke sjæl!

Om jeg har tenkt for lite, eller for mye, eller for hardt, eller kanskje bare helt feil vites ikke.. men det har vært noen skjær i sjøen. Som da jeg i november rekte opp nesten 40 cm. Det har sett ganske bra ut de siste gangene jeg har prøvd den, men nå har jeg altså kommet fram til at jeg vil smalne den litt før ribben. Altså, jeg skal rekke opp - igjen - men denne gangen "bare" 20 cm. Tror nesten den Still lighten her kan regnes som en stor prøvelapp. La oss bare håpe jeg ikke gjør de samme feilene igjen ;)

Ps: Jeg tror forresten at problemet er at ting ikke er gjennomtenkt. Hadde jeg målt og regnet litt på det hadde jeg lett funnet ut omtrent hvilke maskeantall jeg skulle hatt her og der, og dermed unngått en del av disse problemene.

3 kommentarer:

 1. Du er meg en tålmodig sjel..
  All ære til deg. <3
  Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Har du blitt bitt av den samme bassillen som meg, da jeg strikket helt uanfektet på en "kosegenser" til datteren, på snart 14, og da den var ferdig, passet den til faren hennes, strs xl!!! Jeg sier ikke mer!
  Lykke til.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)