søndag 12. februar 2012

Trommevirvel #2

Jeg sa i april i 2010 "..en gang før neste jul og før neste påske, har jeg all grunn til å tror at jeg skal få tid og ro til å lage påskeløper og juleløper til hytta, en lys løper eller to til både leilghet og hytte.."
Veeel, det tok litt mer tid enn som så. Det tok faktisk omtrent 21 måneder, eller ca 92 uker, eller omtrentlig 647 dager... ja, dere tar poenget... og etter all den tiden så har jeg ferdigstilt en stusslig løper. Altså løperen i seg selv er jo ikke stusselig, men antallet er det.

Så la meg presentere løperen, som skulle bli en påskeløper, men som endte opp mer som en vårløper:


Fakta
: sydd etter eget hode, etter inspirasjon fra en løper av AnnAKa. Sydd av gamle og nye stoffer.


April 2010 - Jeg skjærte opp biten, og sydde dem sammen.. Og da stoppet det. Jeg tror kanskje jeg hadde platevatt, eller gikk til anskaffelse av det, men så ble den altså bare liggende...


Februar 2012
- Jeg fant fram igjen denne. Festet oversiden til vatten og baksiden en dag. Sydde noen sømmer og reinskjærte dagen etter. Skjærte delene til lukkekanten en annen dag. Sydde endelig delene sammen, hadde feilberegnet skråskjæringen og måtte skjære til en ekstra del, fikk sydd det på løperen en dag senere. Og i løpet av et par dager etter det sydde jeg fast lukkekanten for hånd. (og det tok meg bare 1 dag å ta bilder)


Omtrent 15 528 timer senere kan jeg endelig presentere løperen. La oss bare si at vi kan alle være enig i at ting tar tid.. ;)


4 kommentarer:

 1. Det ble jo en fin løper, kjekt at du fikk sydd den ferdig :) Det var også flott med den flerfargete lukkekanten rundt!

  SvarSlett
 2. Åh, så fin:)Fikk påskestemning, her har det vært påskevær også:)

  SvarSlett
 3. Noen ganger tar ting tid, men så blir det jo bra når det endelig blir ferdig. Og tenk så kjekt at den vårlige løperen ble ferdig akkurat i tide til påske, snøsmelting og snart litt vår!

  SvarSlett
 4. Herlige farger, var kjempefin :)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)