tirsdag 27. mars 2012

Hva strikker frøken ij?

Det har vært rolig her en stund. Det er ikke fordi pinnene har pause, men fordi jeg nok en gang strikker på et større prosjekt. Jeg har nemlig begynt på en jakke til meg selv - uten mønster..

Jeg har kikket litt her og der, blitt inspirert og ut i fra det prøvd å lagd en plan. Plan A gikk ikke helt, og jeg har derfor rekt opp hele bærestykket for å prøve plan B i stede. Når jeg først var i gang så strikket jeg på et par omganger på både ermer og bole.

Satser på å få strikket ferdig det meste i løpet av neste uke, slik at jeg kan sy og klippe opp når jeg kommer hjem etter påske.

Jeg har jo et par andre prosjekter på gang også, to sjal for å være nøyaktig, men de strikker jeg bare på når jeg kommer til et punkt på jakka der jeg må tenke for å komme videre eller jeg trenger et tankeløst prosjekt.

Tilbake til pinnene!

4 kommentarer:

  1. så fin! :) Skjønner ikke at du tørr å strikke et så stort plagg helt av deg selv. ;)

    SvarSlett
  2. Likte kjempegodt fargekombinasjonen! Blir spennande å sjå det ferdige resultatet :) Men er litt einig i kommentaren ovanfor her, eg ville syns at det var skummelt å strikke eit så stort plass frå eigen fantasi, men så lenge d blir bra er det jo ingen fare :)

    SvarSlett
  3. spennende å se det ferdige resultatet da;) ser kjempe.fin ut allerede;)

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)