mandag 11. juni 2012

Dagens anbefaling - biblioteket

Jeg vil slå et slag for biblioteket:

Biblioteket er et fantastisk tilbud!
Tenk at alle kan låne bøker og filmer, og lese blader og aviser. Du kan sitte surfe på internett. Og noen steder får du te og kaffe også. Du kan sitte der å lese, eller ta det med hjem. Man kan ønske seg titler. Man kan lage seg huskelister og reservere bøker hjemmefra. Man kan låne ei bok på Lillehammer og levere den på biblioteket hjemme. Ypperlig om man ikke har råd til å kjøpe bøker og filmer, eller som meg ; ikke har plass til alt jeg ser, hører og leser. Man låner ting man kanskje aldri ville funnet på å lese eller se.

Disse bøkene har jeg faktisk i min egen lille hylle :)

Jeg er heldig som bor i en større by og dermed har et større utvalg i umiddelbar nærhet, men nå til dags kan man få lånt det meste uansett hvor man bor. Det tar bare litt lengre tid. Og for meg som er lydbokfrelst, er det morsomt at man før bare fikk låne lydbøker med mange cder, så dukket det opp flere og flere mp3-cder, digibøker og nå også digikort. Hurra for utvikling - og hurra for biblioteket!


3 kommentarer:

 1. Vi har akkurat flyttet, og flyttegjengen har bestemt seg for at det er en ting som skal stå øverst på ønskelisten min til jul: Lånekort på biblioteket!! Hehe, tror det var noen som bar seg halvskakke på tunge bokesker... ;)

  Jeg er helt enig, biblioteket er råsmart! Jeg må bli flinkere selv også, selv om det er stas å eie sine egne bøker...

  SvarSlett
 2. Her i London har tilgang på biblioteket vært helt uvurderlig! Det som er tragisk er at nå med finanskrisa så er det blandt annet her man kutter, nå når folk kanskje trenger bibliotekene (og det de representerer) aller mest! Sommerhilsen til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Vi bruker også biblioteket mye. Så mye at de som jobber der hilser når vi treffes på matbutikken eller på bussen, hihi. Men det er jo helt supert å kunne låne både barnebøker og håndarbeidsabøker, og ungene finner stadig noe spennende i filmhyllene.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)