fredag 1. juni 2012

Til en liten prins

Mønsteret: er som vanlig dette (det kan ta litt tid før oppskriften dukker opp)
Garn: ca 24 g Lanett
Pinne: # 2,5

Disse er strikket til en liten prins som kom til verden i forrige uke. Jeg tror de skal passe nå de første månedene. Han skal få noe litt større også, men det er jeg -*kremt* ikke helt ferdig med enda. Jeg har jo tross alt ikke visst at han skulle komme til verden i mer enn 5-6 måneder ;) Det er uansett et prosjekt som er ment å passe nærmere høsten, så da har jeg litt tid på meg. Gaven ankom den nye verdensborgeren i dag, på morens bursdag, og de ble godt mottatt :D

Jeg har strikket ferdig et annet babyprosjekt også, men den mageboeren har ikke villet møte verden helt enda.. Så den gaven ligger her til prinssessen er klar for å få den. Med bare et prosjekt på pinnen (det tidligere nevnte prinseprosjektet) så bør jeg finne noe annet å strikke på også.. Men jeg vet ikke helt hva jeg vil strikke. Kanskje Nøstebarntunikaen? Eller en bolero fra Garnstudio? Eller omgjorte Garnstudiosokker?

Jeg får tenke litt på saken. I mellomtiden må dere ha en fin helg :D
6 kommentarer:

 1. Disse er kjempesøte, og ser utrolig gode ut å ha på. Naturhvit er i grunnen veldig delikat. Har dilla på det i perioder, tenker vel kanskje at jeg ble litt påvirket nå :) God helg!

  SvarSlett
 2. Disse Malinsokkene er kjempegode! Ser at de strikkes ofte rundt omkring og det er nok et tegn på at de er gode i bruk... Heldig liten prins som får sokker av deg :)

  SvarSlett
 3. Kjempe fine sokker;) de sitter nok fint på foten;)

  SvarSlett
 4. Gode sokkar dette, dei sit fint på foten. Ha ei fin helgl! :)

  SvarSlett
 5. Så fine sokker. Det er sokker som aldri går av moten og kan bruke til alt.

  SvarSlett
 6. Søt og koselig gave, og en god sokkemodell til små føtter. :)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)