torsdag 31. mai 2012

Nødvendighetsmapper

Det er litt kjedelig når det plutselig seiler bind og tamponger til alle kanter når man skal ha tak i noe i en eller annen innerlomme på veska. Derfor har jeg sydd meg noen nødvendighetsmapper. Jeg har sydd et par tidligere (jeg kan virkelig ikke huske at det var sååå lengde siden...),  men de fleste ble gitt vekk. Det ble igjen en hos meg, og en stund ble den flyttet rundt fra veske til veske. Nå har jeg i stedet sydd noen nye, slik at jeg kan ha en liggende i de mest brukte veskene. De er jo litt søte da :)


Min mal må nok justeres litt, for de ble litt mindre enn tenkt. Og de har litt skakke hemper og slikt, for jeg var ikke så nøye når jeg sydde. De er ganske enkle å sy: klipp ut for og stoff i ønsket størrelse. Sy delene sammen, rette mot rette, men la det vær igjen et lite hull til vrenging. Vreng, brett og sy langs sidekantene. Finn en passende knapp fra lageret, og vips - du har din egen nødvendighetsmappe.

6 kommentarer:

 1. Kjempefine - og så enkelt og godt forklart at kanskje selv Fuglemamma kan klare å kopiere en gang;-) Nydelige stoffer/mønstre også.

  SvarSlett
 2. Så smarte disse var. :)

  SvarSlett
 3. Kjekt å ha. Desse var flotte.

  SvarSlett
 4. Kjekt å ha ja;) du er en tusenkunstner du;) jeg kan ikke å sy nei;)

  SvarSlett
 5. Flotte og smarte.
  http://blogg.liv-toril.no

  SvarSlett
 6. Så smarte!

  Hilsen, Sussi

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)